Agriturismo i Bibbiena i Toscana

Agriturismo Agricola Casentinese

 
Agriturismo Agricola Casentinese er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Agricola Casentinese er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bibbiena og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På en bakke med smuk udsigt og skøn atmosfære finder man denne hyggelige bondegård. Dette typiske toskanske landsted er omgivet af 400 hektar marker med alt fra grise og heste til køer og gæs beliggende i Casentinodalen med dens smukke natur og spændende små byer.

På gården er der mulighed for både afslapning og for at være aktiv. Her er et dejligt svømmebassin (18 x 9 m) med smuk udsigt, bar, legeplads samt restaurant, som serverer lækre lokale retter (der er altid åbent så længe du bestiller bord på forhånd). Derudover er det muligt at tage sig en tur på cykel, på quad bike (firehjulet motorcykel) eller på hesteryg.

Læs mere om Agriturismo Agricola Casentinese

Gården rummer 9 værelser og 2 lejligheder, der udlejes på dagsbasis. Såvel værelserne som lejlighederne er rustikt indrettede i toskansk stil. De har alle badeværelse med toilet og bruser, og lejlighederne har et funktionelt køkken.

Ud over naturoplevelser i Casentinodalen anbefaler vi udflugter til de spændende byer Bibbiena, Poppi og områdets større by Arezzo, hvor du finder et stort udvalg af butikker, restauranter og historiske seværdigheder.

Skjul teksten
 
 
search map