Agriturismo i Bettolle i Toscana

Fattoria di Gratena

Lejlighed Piccionaia Lejlighed Piccionaia Lejlighed Covo Lejlighed Covo Leilighed Vista Leilighed Vista Leilighed Gratena
 
Fattoria di Gratena er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria di Gratena er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bettolle og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tag del i dagliglivet hos en berømt Chianti-vinproducent, som eksporterer det smagfulde produkt til mange nord-europæiske lande. Fattoria di Gratena inviterer dig til at tilbringe lange, solrige timer i det frodige landskab udenfor kulturbyen Arezzo, og lad tankerne flyde mens du slapper af i poolen.

Lev det enkle liv på landet

Tilbring din ferie på en gård hvis vin- og olieproduktion præger landskabet rundt om dig. Del gården med ejerne, som også bor her og producerer deres dejlige vin på stedet. Benyt anledningen til at bede om en vin- og olivenoliesmagning. Forvilld dig i det seksten hektar store område, hvor vinranker og næsten 2000 oliventræer opfordrer til et ophold med fokus på velvære og hvile. Sænk skuldrene i haven på gården, i den dejlige pool på 5x10 meter (dybde 140 cm) som ser ud til at flyde over trætoppene. Hop på en mountainbike og indsnus den friske duft af de toskanske bakker på familieture langs landevejen. Besøg den lille by Pieve a Maiano, som ligger knap 4 km herfra. Hvis du er på jagt efter butikker og restauranter er det bedre at køre til Arezzo (ca. 15 km), hvis arkitektoniske og kulturelle skønhed er et besøg værd i sig selv, og det brede udvalg af butikker og restauranter kan tilfredsstille alle dine behov.

Oplev smukke Arezzo

Fattoria di Gratena giver dig ikke bare muligheden for at indsnuse den friske luft, men også for skønne kulturelle opdagelser. Måske har du drømt om Toscana med sine malerier, skulpturer, katedraler og kulturbyer, og alt dette er du midt i, når du bor på Fattoria di Gratena. Samtidig befinder du dig midt i det smukke, grønne landskab og langt fra masseturismen i de større byer. Her får du i stedet det autentiske, toskanske landliv. Dog kan vi varmt anbefale en tur til Arezzo. Her kan du opleve alt fra Piero della Francescas mesterværker fra renæssancen til majestætiske kirker fra Middelalderen. Arezzo tilbyder kultur og historie, som fascinerer turister. Hvis du er mere til shopping end kultur, har Arezzo også meget at byde på. Og så må du ikke glemme at sætte dig ved et godt bord på en af restauranterne, og nyde de lækre, regionale specialiteter.

Autentisk gård i Toscana

På Fattoria di Gratena kommer du til at glæde dig over at finde et ægte udtryk for landsbykarakter, for hytterne er meget enkelt indrettede med solide møbler. De moderne bekvemmeligheder er der kun få af, og de adskiller sig fra det ene hus til det andet. Man kan sige, at på Fattoria di Gratena lever du i direkte kontakt med naturen, og stedet indbyder til en ferie, hvor du nyder det enkle liv. Lejligheden Covo er således den eneste, der har aircondition, og lejligheden Gratena er den eneste, der har en ovn. Bemærk dog, at alle huse har en privat, møbleret terrasse, og at du har adgang til et vaskerum med vaskemaskine. Derudover kan du koble dig op på wi-fi. Feriestedet giver også mulighed for, at du kan leje cykler, og at du kan samles med din familie til en hyggelig middag omkring grillen.

Læs om lejlighederne på Fattoria di Gratena

 
 

Gæstebedømmelser af Fattoria di Gratena

Læs personlige anmeldelser af Fattoria di Gratena som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria di Gratena. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

En oase

Fantastisk sted!
Meget autentisk asmosfære!
Fabio er meget gæstfri, og producerer uden at prale en super
Olivenolie, honning og rødvin af meget høj kvalitet, og nåja så er det forresten også økologisk
Og har været det siden 1994, længe inden det blev moderne.
Dejlig rolig oase!
Vi kommer igen

Læs mere
 
search map