Hotel i Barga i Toscana

Renaissance Tuscany Il Ciocco Resort & Spa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

De imponerende bjerge i det nordlige Toscana har en helt særlig tiltrækningskraft på de fleste naturelskere. Dels er udsigten fantastisk, men samtidig er der en fred og ro, som man ikke finder mange andre steder i Italien. Bjergene nord for den dejlige middelalderby Lucca er også hjemsted for flere af de professionelle cykelryttere, som netop her finder de helt perfekte træningsbetingelser i forbindelse med både Giro d'Italia og Tour de France, så hører du til de aktive, og har gode ben, bliver betingelserne ikke bedre. Foretrækker du at vandre, er bjergene også gennemskåret at vandreruter i mange forskellige sværhedsgrader, og du kan altid finde et godt lokalt spisested i de små landsbyer, som er strøet ud over området med rund hånd.

Nyd freden og roen midt i den imponerende natur

Renaissance Tuscany Il Ciocco Resort & Spa er meget smagfuldt indrettet, og ligger på en bjergside i dalen Valle de Serchio ikke langt fra den hyggelige middalalderby Barga. Området er et af de mest spændende i Toscana, og befinder sig mellem det man kalder de Apuanske alper eller marmorbjergene og den del af bjergkæden Apenninerne som forbinder Toscana og Emilia Romagna. Stedet er næsten en helt lille by i sig selv og en god kombination af ældre og moderne bygninger. Selve området er på hele 600 hektar, og på grund af beliggenheden i bjergene anbefaler vi stærkt, at du ankommer i bil, og vælger du offentlig transport, skal du nok være indstillet på at tage en taxa fra tid til anden. Får du lyst til en tur til Lucca, skal du beregne ca. en times kørsel, og hvis du vil til havet, skal du regne med en ekstra halv time og nogenlunde det samme til de spændende marmorbrud i Carrara.

Læs mere om Renaissance Tuscany Il Ciocco Resort & Spa

Bo i stilfulde omgivelser

På stedet finder du en god restaurant, som serverer traditionelle italienske retter, og dem kan du nyde på terrassen i sommersæsonen eller hvis vejret viser sig fra sin mindre venlige side - i den indendørs restaurant. Hvis du har lyst til en drink efter din middag, kan du slå dig ned i den hyggelige bar, og vil du forkæle dig selv, tilbyder hotellet en stor Spa, med bl.a. spabad, sauna og dampbad, og det er også her du kan bestille forskellige behandlinger. Du kan også nyde livet ved den dejlige udendørs pool, eller tage dig et slag tennis, hvis du får lyst til det. På Renaissance Tuscany Il Ciocco Resort & Spa skal du betale en obligatorisk resortafgift på ca. 8 euro pr. person pr. dag. Der er gratis wi-fi i de offentlige områder, men pga. beliggenheden i bjergene, skal du være opmærksom på, at dækningen kan være meget begrænset.

Smagfuldt indrettede værelser

Hotellet tilbyder i alt 180 værelser i flere forskellige kategorier. De er alle smagfuldt indrettet i klassisk stil og er domineret af naturens farver. Alle værelser har aircondition, varme, satellit TV, minibar og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. De fleste har også kaffe- og tefaciliteter og enkelte har balkon eller terrasse. Der er mulighed for at benytte en værdiboks i receptionen.

Læs om værelserne på Renaissance Tuscany Il Ciocco Resort & Spa

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map