Agriturismo i Barga i Toscana

Agriturismo i Cerretelli

 
Agriturismo i Cerretelli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo i Cerretelli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Barga og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo i Cerretelli ligger i Tiglio Basso, som oprigtigt talt er så klejn, at vi dårligt kan tillade os at kalde den en landsby. Der er såmænd nærmere tale om en samling huse beliggende i naturskønne omgivelser, fuldkommen uforstyrret circa 5½ kilometer fra den maleriske og charmerende by Barga, der med sine fascinerende skæve gader, sine gode spisesteder og sin domkirke fra milddelalderen er et sted, hvortil man gerne vender tilbage gang på gang.

Smag familiens gode honning

Her er virkelig fredeligt, og udsigten over dalen til bakkerne og skovene er betagende, en sand lise for sjælen. De få lejligheder ligger spredt i bygningerne rundt om den lille gårdsplads, hvor vi også finder poolen, borde, stole og liggestole. Der hører ikke egentlige private terrasser til lejlighederne, men borde og stole er her altså nok af, så det er intet problem at finde et sted at sidde i det fri, når måltiderne skal indtages eller et glas vin skal drikkes. Når vi nu taler om at spise, så er morgenmad for resten inkluderet i prisen, og det er en god lejlighed til at smage familiens specialitet, for den producerer nemlig en rigtig god honning.

Læs mere om Agriturismo i Cerretelli

Bemærk: Når det gælder hemsene, som visse af lejlighederne har, så skal det siges, at adgangen til dem foregår med en stige, og at turen op og ned er særdeles stejl, altså ikke noget for hverken gangbesværede, mindre børn eller berusede i alle aldre.

Læs om lejlighederne på Agriturismo i Cerretelli

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Borgo di Montereggi

Capraia e Limite, Toscana

Ghizzolo

Montaione, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Borgo il Poggetto

Casale Marittimo

Il Pozzo

Capolona

search map