Agriturismo i Barberino Val d'Elsa i Toscana

Santa Maria a Poneta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne maleriske gamle gård ligger så centralt og smukt, som man kan ønske sig i Toscana. Hvem drømmer ikke om udsigt til bakker dækket af vinmarker, cypresser og skove? Den charmerende lille kirke, som har givet gården navn, kan spores helt tilbage til 900-tallet, men bygningerne stammer nu i deres nuværende form fra 1700-tallet, og komforten er helt nutidig.

Ejeren bor her selv med sin søde kone og deres fem små hvid-krøllede hunde, hvilket giver stedet en dejlig hjemlig følelse.

Lejligheder med terrasse og lækker pool

Udover at tilbyde fem gode lejligheder med privat terrasse på ugebasis, så er gårdens fremmeste aktivitet opdræt af heste. I den store yderst velholdte have, der omgiver bygningerne, finder vi svømmebassin (14 x 8 meter med en dybde fra 90 til 140 cm) og grill. Her er reception, adgang til internettet og der er ligeledes vaskemaskine til fælles brug, der kan benyttes mod betaling.

Læs mere om Santa Maria a Poneta

Der er ikke langt til den nærmeste restaurant

Den nærmeste restaurant er kun en km væk, og der er mange flere, hvis vi bevæger os blot en smule længere væk. To km herfra finder vi et stort supermarked, og det er også afstanden til nærmeste togstation.

Lejlighederne på Santa Maria a Poneta

Toværelseslejligheden Linari med 2 sovepladser

er en lille romantisk bolig på 35 m² i to plan med indgang i stueetagen. Her finder vi en lille stue med karakteristisk tøndehvælv, fjernsyn og køkkenhjørne. På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng, badeværelse/toilet samt en 20 m² stor terrasse med bord og stole.

Toværelseslejligheden Vico med 2/3 sovepladser

er en fin lille lejlighed på 48 m² beliggende i stueetagen, nærmere bestemt i den gamle lade, ud til haven og svømmebassinet. Man kommer ind i lejligheden over en fin overdækket terrasse med bord og stole. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire blus, ovn og køleskab) og fjernsyn, i hvilken der også er en hems med sovesofa til ét barn (maks. 12 år gammelt), til hvilken man kommer op til ad en lille trappe i smedejern, soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser.

Toværelseslejligheden Sant'Appiano med 2/3 sovepladser

er med sine 50 m² den største af de små lejligheder, om man så må sige. Man kommer ind i stuen over den overdækkede, østvendte terrasse, som er lukket af med store glasruder, således at man kan spise her størstedelen af året og nyde udsigten mod skoven. Under de varmere årstider er det dog muligt at åbne ruderne, således at man har en overdækket terrasse. I stuen findes en sovesofa til ét barn (maks. 12 år gammelt) og spisebord samt fjernsyn. Fra stuen har man adgang til køkkenet (fire blus, ovn og køleskab), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet.

Treværelseslejligheden Gimignano med 4 sovepladser

ligger i to plan i den gamle lade. Navnet skyldes, at man fra vinduet på første sal har udsigt til den dal, hvor den berømte middelalderby San Gimignano befinder sig. Lejlighedens 75 m² fordeler sig på stue og spisekøkken en suite, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet. Fra stuen går en trappe op til tårnværelset, hvor der er to enkeltsenge. Også denne lejlighed har en god overdækket terrasse lige uden for stuen.

Fireværelseslejligheden Barberino med 4/5 sovepladser

er gårdens mest rummelige bolig (hvis vi lige ser bort fra ejernes egen). Den ligger tæt på svømmebassinet, og fra dens private terrasse har man en dejlig udsigt over landskabet. Dens 75 m² er fordelt på to plan med indgang i stueetagen. Som med de andre lejligheder på gården kommer man også her ind i stuen gennem en overdækket terrasse, hvor man naturligt vil indtage mange måltider store dele af året. Stuen ligger en suite med spisekøkkenet.På første etage er der en lille stue/gennemgangsværelse med sovesofa til ét barn (maks. 12 år gammelt), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map