Agriturismo i Barberino Val d'Elsa i Toscana

Fattoria Sant'Appiano

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Landskabet her uden for den henrivende lille by Barberino Val d'Elsa er noget af det smukkeste tænkelige i Toscana, og det vil ikke sige så lidt. Placering er dermed en af Fattoria Sant'Appianos styrker og du kan fint kombinere afslapning ved poolen eller på din egen terrasse med spændende udflugter.

Restaurant i gåafstand

Vingården Fattoria Sant'Appiano ligger lige ved en lillebitte landsby, der også hedder Sant'Appiano, hvilket naturligvis også er navnet på skytshelgenen for den yndige lille romanske kirke. I landsbyen ligger der også en lille virkelig god restaraurant. Her er fire kilometer til Barberino Val d'Elsa, hvor man finder diverse indkøbsmuligheder og spisesteder.

Pool og afslapning

Den dejlige pool på 12 x 6 meter ligger lige neden for den gamle lade med smuk udsigt over landskabet. Rundt om poolen findes der solstole og parasoller, som indbyder til afslapning efter en dag fuld af oplevelser i det smukke Toscana.

Aktiv vingård

Der produceres mange typer vin på gården, og de laver også to slags grappa, olivenolie og vineddike af den helt rigtige slags. På forespørgsel kan man få en rundvisning i vinkælderen samt se vinproduktionen.

Lejligheder med privat udeområde

Lejlighederne ligger lidt spredt. To ligger lige ved villaen, og fire andre ligger ca. 200 meter fra villaen på den anden siden af landevejen i den ombyggede lade. Møbleringen er smagfuld og alle lejligheder har eget udeområde med bord og stole, hvad end det så er en have, en veranda eller en terrasse. De råder også alle over aircondition og satellitfjernsyn.

Læs om lejlighederne på Fattoria Sant'Appiano

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Borgo dei Lunardi

Cerreto Guidi, Toscana

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map