Agriturismo i Barberino Val d'Elsa i Toscana

Fattoria Sant'Appiano

 
Fattoria Sant'Appiano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria Sant'Appiano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Barberino Val d'Elsa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Landskabet her uden for den henrivende lille by Barberino Val d'Elsa er noget af det smukkeste tænkelige i Toscana, og det vil ikke sige så lidt. Placering er dermed en af Fattoria Sant'Appianos styrker og du kan fint kombinere afslapning ved poolen eller på din egen terrasse med spændende udflugter.

Restaurant i gåafstand

Vingården Fattoria Sant'Appiano ligger lige ved en lillebitte landsby, der også hedder Sant'Appiano, hvilket naturligvis også er navnet på skytshelgenen for den yndige lille romanske kirke. I landsbyen ligger der også en lille virkelig god restaraurant. Her er fire kilometer til Barberino Val d'Elsa, hvor man finder diverse indkøbsmuligheder og spisesteder.

Læs mere om Fattoria Sant'Appiano

Pool og afslapning

Den dejlige pool på 12 x 6 meter ligger lige neden for den gamle lade med smuk udsigt over landskabet. Rundt om poolen findes der solstole og parasoller, som indbyder til afslapning efter en dag fuld af oplevelser i det smukke Toscana.

Aktiv vingård

Der produceres mange typer vin på gården, og de laver også to slags grappa, olivenolie og vineddike af den helt rigtige slags. På forespørgsel kan man få en rundvisning i vinkælderen samt se vinproduktionen.

Lejligheder med privat udeområde

Lejlighederne ligger lidt spredt. To ligger lige ved villaen, og fire andre ligger ca. 200 meter fra villaen på den anden siden af landevejen i den ombyggede lade. Møbleringen er smagfuld og alle lejligheder har eget udeområde med bord og stole, hvad end det så er en have, en veranda eller en terrasse. De råder også alle over aircondition og satellitfjernsyn.

Læs om lejlighederne på Fattoria Sant'Appiano

Skjul teksten
 
 
search map