Agriturismo i Barberino Val d'Elsa i Toscana

Fattoria Sant'Appiano

 
Fattoria Sant'Appiano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria Sant'Appiano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Barberino Val d'Elsa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Landskabet her uden for den henrivende lille by Barberino Val d'Elsa er noget af det smukkeste tænkelige i Toscana, og det vil ikke sige så lidt. Placering er dermed en af Fattoria Sant'Appianos styrker og du kan fint kombinere afslapning ved poolen eller på din egen terrasse med spændende udflugter.

Restaurant i gåafstand

Vingården Fattoria Sant'Appiano ligger lige ved en lillebitte landsby, der også hedder Sant'Appiano, hvilket naturligvis også er navnet på skytshelgenen for den yndige lille romanske kirke. I landsbyen ligger der også en lille virkelig god restaraurant. Her er fire kilometer til Barberino Val d'Elsa, hvor man finder diverse indkøbsmuligheder og spisesteder.

Læs mere om Fattoria Sant'Appiano

Pool og afslapning

Den dejlige pool på 12 x 6 meter ligger lige neden for den gamle lade med smuk udsigt over landskabet. Rundt om poolen findes der solstole og parasoller, som indbyder til afslapning efter en dag fuld af oplevelser i det smukke Toscana.

Aktiv vingård

Der produceres mange typer vin på gården, og de laver også to slags grappa, olivenolie og vineddike af den helt rigtige slags. På forespørgsel kan man få en rundvisning i vinkælderen samt se vinproduktionen.

Lejligheder med privat udeområde

Lejlighederne ligger lidt spredt. To ligger lige ved villaen, og fire andre ligger ca. 200 meter fra villaen på den anden siden af landevejen i den ombyggede lade. Møbleringen er smagfuld og alle lejligheder har eget udeområde med bord og stole, hvad end det så er en have, en veranda eller en terrasse. De råder også alle over aircondition og satellitfjernsyn.

Læs om lejlighederne på Fattoria Sant'Appiano

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Fattoria Sant'Appiano

Læs personlige anmeldelser af Fattoria Sant'Appiano som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria Sant'Appiano. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 20 anmeldelser fra Fattoria Sant'Appiano

Landlig idyl

Stor og fin lejlighed med plads til at børn kan leje. Poolen var et hit eftersom det var vældigt varmt. Godt ari vondition og fantastisk udsigt fra verandaen. Det havde været rart med noget mere opsyn omkring poolen da stereoanlægget stod tændt hele natten et par gange.

Læs mere

En hyggelig og autentisk oplevelse!

Vi er en familie på 2 voksne og 2 drenge på hhv. 8 og 10 år. , og benyttede lejligheden som udgangspunkt til ture rundt i Toscana.
Vi boede på Gerbera og der var fin plads til alle. Et stort alrum med sovesofa, toilet og soveværelse. Terrassen deles med nabo lejligheden. Fra haven kan man visse steder, finde en fin udsigt. F.eks. til San Gimignano.
Der er dejlig fred og ro i området, dejlig pool med gode faciliteter og ren og pæn.
Nærmeste indkøbsmuligheder findes i Barberino Valv d' Elsa, 4 km derfra.
Der ligger en meget fin restaurant 200 m fra stedet, som vi benyttede flere gange.
Der er vinproduktion på stedet, og de har en fantastisk kælder, hvor der arrangeres spisning og vinsmagning.

Læs mere

Et vidunderligt sted

Det har været en fornøjelse at bo på Fattoria Sant'Appiano, det ligger med en fantastisk udsigt over dalen og Poggobonsi. Dejlig lejlighed, lidt slidt men pænt og rent. Et meget venligt værtspar og en god vingård. Den lokale restaurant serverer fremragende mad til meget rimelige priser.

Læs mere

dejligt sted og rigtig god mad.

Endnu engang har vi haft en skøn uge med sol og varme,dejlige ture i omegnen og rigtig god mad fra osteriet i byen.Husk at bestille bord.

Læs mere

Fin lejlighed - fantastiske omgivelser.

Skøn udsigt fra den højt beliggende vingård. Dejlig privat udsigts-terrasse foran lejligheden og fin stor have som frit kunne benyttes. Vi boede på selve vingården, hvor der udover privatboligen kun var en anden lejlighed. Pool og 4 andre lejligheder lå lidt længere nede af vejen - men det fungerede fint. Der var rigelig plads ved poolen.
Masser af udflugtsmuligheder i området. Fin service fra ejeren - super smagning af gårdens egne produkter.

Læs mere

Rigtig flot udsigt:-)

in-Italia gjorde det endnu engang nemt og rejse til Italien:) sant'appiano var et rigtig lækkert sted med masser af udsigt gode indkøbs muligheder, hvis man læser beskrivelsen godt nok er det som beskrevet i bjergene, og man skal derfor påregne en del køren hvis man vil rundt.

Poolen var for lille til de ialt 8 lejligheder og ejerne, så man gik forgæves derned mange gange, samt der blev lagt håndklæder på stole og solstole for og reservere dem HELE dagen.

Lejligheden var rigtig lækker, god stor og pæn:) men vi bøvlede så en hel del med myre.

Alt ialt så er den lille pool og myrene det eneste der kan sættes en finger på ellers har det været en fantastisk tur:)

Læs mere
 
search map