Agriturismo i Barberino Val d'Elsa i Toscana

Borgo Poneta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midtvejs mellem Siena og Firenze ligger Borgo Poneta, som byder på fem velindrettede lejligheder, pragtfuldt landskab og et dejligt svømmebassin. Her er hyggeligt og intimt netop fordi, at stedet ikke er særlig stort, og de smukke blomstertræer skaber en vidunderlig og rolig stemning på Borgo Poneta.

Glæd dig til at hoppe i poolen

Det er svært at finde noget ufordelagtigt at sige om dette sted, hvor gamle bygninger kombineres med moderne komfort. Forældrene vil glædes over de maleriske bygninger og udsigten, de mindste børn over legepladsen og alle nok over poolen på 14 x 7 meter, der ligger lidt fra lejlighederne mellem oliventræerne med sine liggestole og parasoller. Som et kæmpe plus er poolen, det man kalder en "endeløs pool" eller også "infinity pool", og herfra er der den skønneste udsigt over San Gimignano.

Læs mere om Borgo Poneta

Besøg det lille museum

Både børn og voksne vil sikkert også besøge gårdens lille museum for bondekulturen med dets mange gamle redskaber, som man har fundet ved istandsættelsen af bygningerne. Det er også sjovt at komme en tur ned i vinkældrene, der går helt tilbage til 1500-tallet, og se de mange flasker og tønder chianti. Sådan en flaske eller to vil mange sætte pris på til deres måltid, som de måske har tilberedt på grillen, og som de nyder ved et af de mange borde, her findes i haven.

Læs om lejlighederne på Borgo Poneta

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Borgo Poneta

Læs personlige anmeldelser af Borgo Poneta som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo Poneta. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Borgo Poneta

Fantastisk beliggenhed

Dejligt velordnet ophold med hjælpsomt personale.
dejlig udsigt fra hotellet men......bestil ikke lejlighed Sallice.!!!
Den er mørk og kedeligt indrettet og hvis du vil nyde den pragtfulde udsigt kan du kun gøre det fra soveværelsesvinduet. Terrassen som hører til lejligheden er en trapperepos som desværre ikke har sol og udsigt til andet end indkørslen
Pool området er skønt og ligger smukt med udsigt til hele dalen.
I olivenplantagen er lavet en lille udsigtshøj hvor du kan se 360 G rundt ud over hele det kuperede område. Ville gerne tilbage men i en anden lejlighed.

Læs mere

Stille og roligt gårdmiljø med super personlig betjening

Virkelig rolig beliggenhed med fantastisk udsigt over Val d'Elsa og for enden af infinity poolen direkte kig til San Gimignano. Den lokale manager Lorenzo er virkelig flink og serviceminded over vores forventning. Poolen er lækker og ren og rigelig plads til de beboere som Borgo Poneta kan huse.

Læs mere

Lille perle

Hyggelig lille vingård midt i Toscana. Bedre i virkeligheden, end beskrevet. Godt placeret i forhold til bl.a. Firenze, Siena, Piza, og historiske sites og Chianti vinruten. Vi kommer helt sikkert igen.

Læs mere

Perfekt ferie

Toscana- Borgo Poneta! Bedre kan det ikke være. Lorenso som vært og altid hjælpsomt tilstede. Lejligheden ren, og vi blev mødt med delikat opredte senge med himmelsengspræg. Poolen, tilsat salt i stedet for klor og du svømme ud mod udsigten til tårnbyen, San Gimignano!

Læs mere

Super dejligt sted

Stille, roligt, utroligt smukt sted. Vi havde de vi skulle bruge i lejligheden. Hele "gårdens" område må man færdes på, og det er et dejligt sted at gå på "opdagelse". Lorenzo var meget imødekommende og var han fik os til at føle os meget velkomne. Det var en fornøjelse at se hvordan vindruerne blev høstet både med maskine og med håndkraft. Selv område var så smukt og vi fik kørt mange ture til de nærtliggende byer - igen godt guidet at Lorenzo. Alt i alt super dejligt sted.

Læs mere

Fantastisk sted

Vi kan varmt anbefale dette sted. Perfekt beliggenhed, autentisk, fred og ro og en skøn pool som vi havde næsten for os selv. Lorenzo som er vært på stedet, er meget hjælpsom og serviceminded. Vi faldt for dette sted og vil helt klart komme tilbage hertil.

Læs mere
 
search map