Agriturismo i Barberino Val d'Elsa i Toscana

Borgo Poneta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midtvejs mellem Siena og Firenze ligger Borgo Poneta, som byder på fem velindrettede lejligheder, pragtfuldt landskab og et dejligt svømmebassin. Her er hyggeligt og intimt netop fordi, at stedet ikke er særlig stort, og de smukke blomstertræer skaber en vidunderlig og rolig stemning på Borgo Poneta.

Glæd dig til at hoppe i poolen

Det er svært at finde noget ufordelagtigt at sige om dette sted, hvor gamle bygninger kombineres med moderne komfort. Forældrene vil glædes over de maleriske bygninger og udsigten, de mindste børn over legepladsen og alle nok over poolen på 14 x 7 meter, der ligger lidt fra lejlighederne mellem oliventræerne med sine liggestole og parasoller. Som et kæmpe plus er poolen, det man kalder en "endeløs pool" eller også "infinity pool", og herfra er der den skønneste udsigt over San Gimignano.

Læs mere om Borgo Poneta

Besøg det lille museum

Både børn og voksne vil sikkert også besøge gårdens lille museum for bondekulturen med dets mange gamle redskaber, som man har fundet ved istandsættelsen af bygningerne. Det er også sjovt at komme en tur ned i vinkældrene, der går helt tilbage til 1500-tallet, og se de mange flasker og tønder chianti. Sådan en flaske eller to vil mange sætte pris på til deres måltid, som de måske har tilberedt på grillen, og som de nyder ved et af de mange borde, her findes i haven.

Læs om lejlighederne på Borgo Poneta

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map