Villa i Bagno Vignoni i Toscana

Podere Perelli

 
Podere Perelli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Perelli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bagno Vignoni og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette hus er perfekt for dig, der vil rejse med familien eller venner, og samtidig have det privilegium at kunne trække dig tilbage, når du har behov for det. Her er nemlig 4 separate lejligheder og 2 dobbeltværelser med egen indgang, samt alle bekvemmeligheder.

Stor grund med skøn have og dejlig pool

Til Podere Perelli hører en stor grund på 10 hektar, urtehave (hvor du kan plukke det, du har brug for), have og udendørs pool. Dette er en oase, hvor du kan koble af og til fulde nyde selskabet og udsigten. Grunden er så stor at du kan gå små ture i skyggen i den skov, der ligger på den. På den store terrasse (150 kvm.) finder du stole og borde, strategisk placeret så du har hele det smukke landskab foran dig. Det perfekte sted at nyde hyggelige spisestunder under åben himmel.

Tryl selv i køkkenet eller spis på nærliggende restauranter

Lejlighederne giver dig mulighed for selv at lave mad, hvilket er både hyggeligt og bekvemt. Her får du rig lejlighed til at kokkerere med lækre, lokale råvarer. Skulle du en dag have lyst til at få maden serveret i stedet, kan du nyde godt af de gode restauranter, som der ligger flere af i din nærhed. Castiglione d'Orcia hedder den by, som ligger nærmest. Den ligger kun ca. en km. væk, og her kan du også købe ind. Flere dejlige byer og landsbyer ligger tæt på, f.eks. San Quirico d'Orcia, Montepulciano og Pienza.

Vælg din favoritlejlighed eller -værelse

Man kan sige, at huset er delt på fem "blokke", som sidder sammen, og her findes både lejligheder og værelser. Et fælles opholdsrum på ca. 100 kvm. finder du også, og her kan du hygge dig med dine rejsefæller, spille spil og slappe af.

De fire lejligheder med forskellige navne har hver 2 soveværelser og 2 badeværelser med bruser, lille køkkenhjørne med spiseplads. De to dobbeltværelser har egne badeværelser og indgange. Fælles faciliteter er aircondition, tv, wi-fi og hårtørrer. Sengene kan være dobbelt eller twin.

Ved ankomstdagen venter en person på dig, som viser dig, hvordan huset og alt andet fungerer.

Læs mere om Podere Perelli

Villaen på Podere Perelli

Fritstående hus med 20/21 sovepladser

Huset, som er på 600 kvm. rummer i alt 10 soveværelser og 10 badeværelser, fordelt på 4 lejligheder og 2 værelser. - Lejlighed San Quirico er på ca. 70 kvm. og har en terrasse på 40 kvm. med udsigt over Val d'Orcia og en terrasse på 20 kvm. med udsigt over skoven. - Lejlighed Montalcino er på ca. 120 kvm. og har en terrasse på 10 kvm. med udsigt over skoven. - Lejlighed Pienza er på ca. 100 kvm. og har en terrasse på 60 kvm. med udsigt over Val d'Orcia og en terrasse på 60 kvm. med udsigt over skoven. - Lejlighed Radicofani er på ca. 90 kvm. og har en terrasse på 60 kvm. med udsigt over Val d'Orcia og en terrasse på 60 kvm. med udsigt over skoven. - Værelse Vivo er på ca. 35 kvm. og har en terrasse på 60 kvm. med udsigt over skoven og poolen. - Værelse Campiglia er på ca. 35 kvm. og har en terrasse på 80 kvm. med udsigt over Val d'Orcia og poolen.

Skjul teksten
 
 
search map