Hotel i Bagno Vignoni i Toscana

Albergo Le Terme

 
Albergo Le Terme er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo Le Terme er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bagno Vignoni og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En æstetisk fornøjelse, således må man betegne både udsigten til og udsigten fra Albergo Le Terme i Bagno Vignoni. Den gamle smukke bygning ligger med den enestående plads som ramme, og alt er så harmonisk. Bygningen har gennemgået mange forandringer gennem århundrederne, siden Rossellino i midten af fjortenhundredetallet tegnede den som sommerresidens for pave Pius II, men stateligt er den stadig.

Albergo Le Terme er i dag et på alle måder moderne hotel med 36 værelser fordelt på tre typer (og to etager), restaurant, trådløs internetadgang, privat parkering, elevator, aircondition, 24-timers reception samt ikke mindst et lille kurbadscenter med varme bade, vandmassage, romersk sauna og have. Det specielle er, at et besøg i dette kurbadscenter er inkluderet i prisen på værelserne, således at det kun koster ekstra, hvis du ønsker massage, mudderbad eller lignende mere avancerede behandlinger.

Læs mere om Albergo Le Terme

Hotellets restaurant byder primært på typisk toscansk mad med fokus på de gode råvarer, der undergår en simpel og gedigen forarbejdning. Vinkortet er ikke for kort og ikke for langt, og hvis du har behov for det, så kender overtjeneren vinene rigtig godt.

Værelserne er alle udstyret med privat badeværelse (med hårtørrer), aircondition, satellitfjernsyn, sikkerhedsboks samt badekåbe og tøfler til brug i kurbadecentret. Den principielle forskel på værelserne ligger i udsigten og - når det gælder suiterne - i størrelsen.
- Comfort-værelser har udsigt til landsbyen eller til det omkringliggende landskab.
- Superior-værelser har udsigt enten til hotellets have eller til pladsen, altså til det store bassin. Værelserne har desuden fladskærmsfjernsyn, minibar og elkedel.
- Suite-værelser har udsigt enten til hotellets have eller til pladsen, altså til det store bassin. Værelserne har desuden 32' fladskærmsfjernsyn, minibar og elkedel.

Skjul teksten
 
 
search map