Ferieboliger og hoteller i Bagno Vignoni

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bagno Vignoni er ikke just det, man normalt forbinder med en kurbadeby, tværtimod og heldigvis for det! Den lille maleriske by har ellers været berømt for sine svovlholdige kilder siden middelalderen, og fordums store toscanere som Lorenzo il Magnifico og Katerina af Siena kom her for at pleje deres dårligdomme.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ikke meget er ændret

Byen har ikke ændret sig meget siden deres dage, og dens centrum er helt sparet for grimme moderne bygninger. Det helt enestående ved Bagno Vignoni er dens centrale plads, som udgøres af ét stort bassin med kurvand. Det er flere år siden, at man måtte bade i det, så de få hotellers gæster er henvist til disse private kurbade.

Læs mere om Bagno Vignoni

Fortryllende landskab

Bagno Vignoni ligger desuden midt i noget af Toscanas smukkeste landskab, nemlig den uden for Italien lidet kendte dal Val d'Orcia, og i kort køreafstand finder du byer som Montalcino, Pienza og Montepulciano, så ud over et fortryllende landskab, så vil du her nok få stor glæde af de lokale oste og vine.

Skjul teksten
 
 
search map