Villa i Bagno a Ripoli i Toscana

Villa Fortuna

 
Villa Fortuna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Fortuna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bagno a Ripoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det fine gule hus fra 1600-tallet ligger smukt omgivet af det grønne landskab. En af fordelene, foruden udsigten og alle bekvemmelighederne er, beliggenheden tæt på Firenze. Du er også tæt på Grassina og den lille forstad Bagno a Ripoli, hvor der er bar'er, restauranter og madbutikker.

Hjemligt og hyggeligt

Villa Fortuna er i to etager samt kælder, og er på i alt ca. 560 m². Der er 5 soveværelser og 4 badeværelser. Indretningen er i varme farver og de synlige træbjælker bidrager sammen med de åbne ildsteder til den hyggelige atmosfære. Selv møbleringen varierer i farver og form. Køkkenet er udstyret med både ovn og microbølgeovn samt opvaskemaskine. Udover dette har du wi-fi, satellit TV og vaskeri.

Der hører en udendørs terrasse til huset, så du kan nyde dine måltider under åben himmel. Poolen ligger fint, så du har udsigt over det omkringliggende landskab, og den kan nydes fra solsengene.

Læs mere om Villa Fortuna

Sådan ser villaen ud

Når du kommer ind i villaen, har du et rummeligt opholdsrum med åben pejs lige til højre, og til venstre er der også et opholdsrum med hjørnesofa og Sky-TV (udenlandske kanaler) - og her har du også et billardbord. I stueetagen finder du også køkkenet, som har ovn, microbølgeovn, køleskab, fryser, ismaskine, opvaskemaskine, kaffemaskine, brødrister og forskelligt porcelæn.

Til venstre for køkkenet er der en spisestue med plads til 10 personer og direkte udgang til terrassen, hvor der er en stor stenovn, hvor du kan bage pizza og grille. Dette område kan lukkes, hvis det skulle være nødvendigt pga. vejret. Her er der også et bord til 10 personer, så du kan nyde alle dine måltider udendørs. Skulle det være nødvendigt, er der også en varmelampe. I stueplan er der også et badeværelse samt en elevator, som forbinder alle etager. I kælderen er der et vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler, strygefaciliteter og affugter.

På 1. sal har du de fem sovevæelser og de fire badeværelser. Tre af værelserne har queensize-seng og to af dem har enkeltsenge. Badeværelserne har enten bruser eller badekar. Et af soveværelserne er et såkaldt en suite med privat badeværelse. Der er et stort walk-in-closet samt et område med træningsredskaber. Der er også en sovesofa, som passer bedst til børn. Alle soveværelser har aircondition. Der er wi-fi både inde i huset og ude ved poolen.

Hvis du vil forkæles

Hvis du en dag får lyst til at blive forkæles, så kan det også lade sig gøre. Du kan bestille en privat kok til at fremstille en herlig middag, deltage på et madlavningskurs, kører med Ferrari og flere andre spændende ting. Ejerne af villaen har også en båd, hvis du har lyst til en tur på bølgen blå. Du skal bare spørge Giulia, når du ankommer, hvis der er noget specielt du har lyst til.

Tæt på Firenze

Som nævnt er den tætte afstand til Firenze en af årsagerne til at vælge netop Villa Fortuna. Det tager ca. 10-20 minutter til centrum afhængig af trafikken. Skulle du vælge at lade bilen stå, hvilket vi anbefaler, så kan du enten tage en taxa eller lokalbussen, og busstoppestedet finder du bare 800 meter fra villaen. Andre hyggelige udflugtsmål er Siena, Chianti, Volterra og San Gimignano, for blot at nævne nogle få.

Når det gælder restauranter og muligheder for indkøb, kan du tage til Bagno a Ripoli eller endnu tættere på til Grassina, hvor du også har restauranter, apotek og bank.

Information om Villa Fortuna

Ved ankomst betaler du et sikkerhedsdepositum, som du får tilbage igen efter kontrol ved afrejse. Der skiftes sengetøj en gang i ugens løb. Ønsker du at skifte håndklæder, betales dette på stedet. Det gælder også, hvis du ønsker at skifte sengetøj flere gange. Er der noget andet du har brug for, eller som du vil bestille, f.eks. barnepige, massage, kok eller måltider, så kan du bestille det ved ankomsten.

Skjul teksten
 
 
search map