Hotel i Bagni di Lucca i Toscana

Hotel Regina

 
Hotel Regina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Regina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bagni di Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tag endelig ikke fejl af Lucca og Bagni di Lucca, for der er langt mellem de to, både fysisk og mentalt. Hvor Lucca bugner af turister og liv døgnet rundt, så er Bagni di Lucca er tilbagelænet lille flække af en provinsby, som dog stadig har et stort udvalg af restauranter og caféer.

Smagfuldt og autentisk hotel

Hotellets værelser er elegant møblerede. Gulvene er i den autentiske lokale stil med sorte og hvide marmorfliser. Møblerne understreger den solide stil, som er så typisk for denne del af Toscana. Alle værelser er udstyrede med minibar, telefon og satellitfjernsyn og eget badeværelse med toilet. Der findes to rummelige suiteværelser med plads til fire personer.

Læs mere om Hotel Regina

God mad morgen og aften

Morgenmaden serveres med rigt udvalg af frugt, pålæg og ost. Ejeren og bestyreren - Roberto - er selv glad for et stort morgenmadsbord og sætter pris på at tilbyde en stimulerende start på dagen. Restauranten serverer lucchesiske specialiteter og mere brede italienske retter. I lavsæsonen kan man få serveret frokost og aftensmad på Ristorante Corona - i den anden del af byen - der også tilhører Roberto.

Værelserne på Hotel Regina

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Regina

Læs personlige anmeldelser af Hotel Regina som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Regina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Virker som et lille paradis, men hold øje med overraskelser!

På nettet skrev de, at indcheckningen blev gjort efter kl. 14, men vi måtte vente i 30 minutter, før receptionisten kom. Internettet skulle være inkluderet, så vi var chokerede over at måtte betale 2 Euro for det. Vi vidste, at dækningen i Italien er af dårlig kvalitet, og at der ikke engang var dækning på værelset, da det er for dyrt. Da hotellet ligger ved vejen forventer man, at værelserne er godt isoleret, og vi troede pga. størrelsen på byen at den ikke ville være specielt trafikeret. Forkert! Vinduerne har kun et lag, hvilket ville sige, at vi næsten følte, at vi boede midt ude på gaden. Fartbumpet lige udenfor hotellet laver "dunk-dunk"-lyd for hver bil, der passerer, og de passerer ofte. Badet med bruser var lækkert, og havde bidé mellem bruser og toilet. I bruseren var der et læk, som gjorde, at vi måtte lade brusehovedet hænge nedad for ikke at høre vandet dryppe hele tiden.

Receptionisten reagerede ikke særligt hensigtsmæssigt, da jeg fortalte ham, at jeg knap havde kunnet sove. Han benægtede gadestøj og var meget uforskammet! Men han gik med til at give os et værelse vendt ud mod have/flod/pool, altså en meget roligere beliggenhed. Men det kostede 14 Euro ekstra. Morgenmad på stedet er beskrevet som vidunderlig, men det er stærkt overdrevet. Den er god, men ikke noget særligt. Ingen frugt overhovedet, tre typer kager, kun en hjemmelavet og blot en slags industriel ost. Den første dag blev vi tilbudt dejlig, hjemmelavet marmelade, men desværre ikke dagen efter, og det var den eneste lille, gode ting, vi havde at se frem til. Brødet kommer ikke fra et bageri, men fra supermarkedet. Jeg må indrømme, at kaffen og cappuccinoen er fantastisk! Kort sagt, opholdet kunne have været fantastisk, men der er ting, der ødelægger helhedsindtrykket.

Læs mere

Peter og Rita fra Fredensborg boede på Hotel Regina i Bagni di Lucca fra d. 24. til d. 26. juni 2008.

Vi havde en fin tur. De første dag i Bagni di Lucca var jo i kendt område og med halvpension. Det er en god ide at bestille halvpension når man bor på Regina eller Albergo Corona. Man spiser spiser som på en Michelin-restaurant. Og vejret er altid lidt køligere i bjergene.

Læs mere

Frank og famile fra Strøby boede på Hotel Regina i Bagni di Lucca fra d. 21. til d. 23. juli 2007.

Vi havde 2 overnatninger i Bagni di Lucca på Hotel Regina. Værelserne var flotte ny istandsatte, men personalet kunne ikke et ord engelsk, men meget venlige. Man kunne ikke købet en øl, selvom der var en del englænder i byen. Vi var ikke klar over vi skulle til et andet hotel og spise, men det var ok. Maden var virkelig god og betjeningen i top. En god oplevelse. 2 dage der var ok, men ikke mere.

Læs mere

Anita og rejsefælle fra Solbjerg boede på Hotel Regina i Bagni di Lucca fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

1) Hotellet:
Hotellet er et hotel som de fleste. Virkelig pænt, rent og med gode faciliteter. Det der gør hotellet til noget helt specielt er den udsøgte, umådeligt venlige og altid tilstedeværende service der ydes af personalet. De er konstant på stikkerne og yder virkelig en formidabel service. De er utroligt søde og hjælpsomme. Det gør opholdet til langt mere end blot et hotelophold, det er et ophold af de mere sjældne. Kan afgjort anbefales. Det der kunne løfte hotellet til uanede højder ville være, at der blev installeret aircondition på de værelser der vender ud mod gaden. Uden aircondition har man nemlig kun disse muligheder: Åbent vindue giver en masse trafiklarm natten igennem. Lukket vindue giver en temperatur på langt over det behagelige ud på de Sene timer.

2) Byen:
Bagni di Lucca er en overskuelig og hyggelig by, der har det meste. Der er adskillige restauranter at vælge imellem og masser af små butikker, samt marked onsdag og lørdag på torvet. Hvis man ønsker at forkæle sig selv med særlig god mad så anbefales Restauranten ved Hotel Corona. Maden er særdeles god og vellavet. Har man god tid er der restauranten lige overfor hotellet. Maden er god men det tager let en time at få en pizza på en stille aften. De lokale er venlige og hjælpsomme, ikke ret mange forstår engelsk, men med smil og fagter kommer man langt. Så det at man ikke kan italiensk skal ikke holde en tilbage!

3) Omegnen:
Et af de flotteste områder i Appeninerne. Mulighederne for naturture er uatllige. Både til fods og på cykel. (stejle veje) Der er ikke langt til marmorbjergene som virkelig er et besøg værd, middelhavets strande, Pisa, Lucca og alle de andre seværdigheder som Toscana er så rig på.

Læs mere

Jan og Jane fra Jyllinge boede på Hotel Regina i Bagni di Lucca fra d. 16. til d. 18. juli 2006.

Lidt træt hotel, svimmingpool manglede solstole kun få stykker. Vi fik anvist et værelse udtil hovedvejen så den første nat var vi generet af støj fra vejen og kunne ikke lukke vinduet pga af det meget varme rum. Der var lidt nusset og føntørren på toilet virkede ikke.
Vi bad om at få et værelse udtil haven og det var straks meget bedre og også lidt større og lysere. Der er ikke en restaurant åben som lovet, men der er dog andre spisemuligheder i byen. Der vrimlede i det hele taget meget med mange hoteller og der var som følge deraf mange andre danskere. Selve ejeren Roberto havde et andet hotel langt ude i den anden ende af byen, skal køre i bil dertil der er langt. Til gengæld var maden suveræn, rigtig luksus, råvarerne var i højsædet. Det var tilsyneladende her Roberto lagde sin energi og ikke på hans andet hotel Regina.

Læs mere

Peter og rejseledsager fra Fredensborg boede på Hotel Regina i Bagni di Lucca fra d. 16. til d. 25. juni 2004.

Vi havde en fin ferie og vi vender nok tilbage til området på et tidspunkt. Vi ankom til Bagni di Lucca med tog og blev hentet af Hotellets ejer. Der var længere end vi havde regnet med (ca. 5-6 kilometer) så det var en fin service. Det ville ellers have været let (opdagede vi senere) med bussen, men det ved man jo først senere. Vort hotel var udvendigt lidt skæmmet af års regn mm, så vi var lidt skeptiske da vi ankom til bagindgangen med vores chauffør. Men indenfor var alt i overordentlig fin stand og vores værelse var også meget rent og pænt og fin standard. Vi havde værelse med balkon ud mod haven og floden. Vi kom til at sidde der mange gange i løbet af vor ophold. Der var kun sol om morgenen, men det var egentlig kun en fordel. Vi ville gerne have solet os lidt mere, men haven indbød ikke til det og terrassen lå altså i skygge det meste af dagen.
Byen Bagni di Lucca er ikke stor. Men der er en række butikker vi kunne se på og der var spisesteder nok til at vi kunne indtage vores frokost på forskellige steder i løbet af perioden. Et af de bedre steder var et spisested for lokale indbyggere. Stort koldt lokale. Maden var lokal, lavet af Mamma og Pappa. De kunne tysk, så der var egentlig let nok at kommunikere med dem, selvom det er lidt svært det der med mad. Det sted kan vi anbefale at prøve et par gange. Vi nåede det kun en gang. Vi havde bestilt halvpension. Morgenmad fik vi på vores eget hotel, men middag (aften) skulle vi indtage 2-3 kilometer væk på et hotel ejet af samme familie. Så der var en pæn gå-tur frem og tilbage hver dag. Vi kan anbefale denne halvpension. Maden var fremragende. Der var ikke mange valgmuligheder, men det var høj høj klasse mad (mest fisk). Kan man ikke lide fisk skal man bare sige det med overbevisning, så får man noget andet. Hvis man vil undgå den daglige gåtur kan vi anbefale at man lejer et rum på dette hotel i stedet for, men vi tror ikke standarden er helt så høj der som på "vores" hotel.
Vi brugte busser til at komme rundt i området. Det var hurtigt (når man kendte tiderne) og busserne var for det meste air conditionerede, så det var en rigtig god måde at se området på. Personalet på hotellet var meget venlige, men kunne ikke meget engelsk. Man skal ikke bede om noget ud over det sædvanlige. Så får man problemer. Vi fortalte på forhånd, at der var nogen der ville ringe til os, men det kiksede totalt. Vi måtte bruge mobilen. Vi fortalte også, at vi ville modtage nogle faxer, men vi fik kun de to første sider. Så kunne fax maskinen ikke mere og der kom aldrig gang i den, så vi måtte igen bruge mobilen. Det gav lidt forstyrrelse i vores ellers positive oplevelser. Så vær forberedt på, at man ikke kan bede om ekstra service.
Vi havde fået det råd, at vi skulle opsøge turist informationen den første dag. Den var flyttet, men vi fandt den i det gamle Casino 2-3 kilometer væk. Det var absolut besøget værd. Den anbefaling lader vi gå videre.

Læs mere
 
search map