Hotel i Bagni di Lucca i Toscana

Hotel Regina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tag endelig ikke fejl af Lucca og Bagni di Lucca, for der er langt mellem de to, både fysisk og mentalt. Hvor Lucca bugner af turister og liv døgnet rundt, så er Bagni di Lucca er tilbagelænet lille flække af en provinsby, som dog stadig har et stort udvalg af restauranter og caféer.

Smagfuldt og autentisk hotel

Hotellets værelser er elegant møblerede. Gulvene er i den autentiske lokale stil med sorte og hvide marmorfliser. Møblerne understreger den solide stil, som er så typisk for denne del af Toscana. Alle værelser er udstyrede med minibar, telefon og satellitfjernsyn og eget badeværelse med toilet. Der findes to rummelige suiteværelser med plads til fire personer.

Læs mere om Hotel Regina

God mad morgen og aften

Morgenmaden serveres med rigt udvalg af frugt, pålæg og ost. Ejeren og bestyreren - Roberto - er selv glad for et stort morgenmadsbord og sætter pris på at tilbyde en stimulerende start på dagen. Restauranten serverer lucchesiske specialiteter og mere brede italienske retter. I lavsæsonen kan man få serveret frokost og aftensmad på Ristorante Corona - i den anden del af byen - der også tilhører Roberto.

Værelserne på Hotel Regina

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map