Anmeldelser af Albergo Corona

 
Albergo Corona er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo Corona er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bagni di Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Albergo Corona

Læs personlige anmeldelser af Albergo Corona som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Albergo Corona. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejligt hotel.

Rene og pæne værelser og meget kompetent personale. Meget serviceminded.
God beliggenhed som udgangspunkt for mange udflugtsmål.

Anbefaling til kommende gæster

Kør til Lucca og parker bilen hvis I skal til Firenze. Tag så toget til Firenze Center. Det er uhyre nemt og det er en dejlig afstressende togtur.

Albergo Corona
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Albergo Corona
Dobbeltværelse mod byen
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Ej benyttet
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Varme Toscana

Ældre hotel men med god og venlig personale. Der var ikke aircondition på værelserne, men det var ikke et problem. Det blev køligt om aftenen så det var til at sove. En skøn terrasse hvor vi sad og fik en god morgenmad. Vi sad der også om aftenen og nød en flaske vin, med udsigten ud over floden og bjergene, skønt. Vi kunne benytte en dejlig swimmingpool på søsterhotellet ca. 1 km derfra. Ialt en anbefalelsesværdig hotel til en attraktiv pris. En god udgangspunkt for en ferie i Toscana. Mvh Annette & Kurt

Albergo Corona
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Albergo Corona
Dobbeltværelse mod byen
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Meget venligt personale/ejer men ville ikke bo der igen

Vi havde valgt hotellet bl.a. pga af de fine anmeldelser på restauranten, men restauranten var desværre lukket. Værelset vi i første omgang fik anvist, var nydeligt, men da det lå lige ud til vejen - i stedet for floden på den anden side, bad vi (så mod ekstra betaling - 18 euro pr. dag) at få værelse til den anden side.Det næste værelse var helt perfekt med lille terrasse ud til floden, men desværre virkede lyset ikke i badeværelset, så vi fik et tredje - desværre uden terrasse, men stadig med ekstra betaling...
Værelset var pænt og rent, men lettere slidt og meget koldt. Skulle vi have været på hotellet i længere tid, havde vi nok fundet en anden løsning. Men fint udgangspunkt for at besøge Lucca og Firenze.

Albergo Corona
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Albergo Corona
Dobbeltværelse mod byen
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant

Var lukket
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Mogens og Kate fra Gudhjem boede på Albergo Corona i Bagni di Lucca fra d. 7. til d. 21. maj 2011.

Vi har haft en fantastisk tur til Bagni di Lucca. Alt har fungeret til vores fulde tilfredshed, lige fra vores første henvendelse til in-italia.
Hotel Albergo Corona er et ældre, men meget hyggeligt hotel indrettet med antikke møbler, som giver hotellet en speciel atmosfære og understreger oplevelsen af tidligere tiders besøg af det mondæne klientel, som kom til Bagni di Lucca for bl.a. at besøge kurbadene i området.
Personalet på hotellet er venlige og der hersker en gæstfri atmosfære, så vi følte os ”hjemme” fra første øjeblik.
At indtage morgenmaden på hotellets udendørs terrasse og nyde den fantastiske udsigt til de omgivende bjerge samt floden Lima som løber lige forbi hotellet, var en oplevelse i sig selv, og vi vender gerne tilbage.
Et ekstra plus var, at hotellets vært, Roberto, lod os benytte swimmingpoolen på hotel ”Regina”, som ligger ca. 1,5 km. fra ”Albergo Corona”.
Roberto råder, foruden de 2 nævnte hoteller, også over 2 lejligheder i huset ”Casa Mansi”, hvor bl.a. Napoleon Bonapartes mor og søster har boet, og hvor de engelske digtere Byron og Shelley lejede sig ind i 1800-tallet. Meget interessant at se når man interesserer sig lidt for historie.
Det hele kan varmt anbefales!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jeroen og rejsefælle fra Rødding boede på Albergo Corona i Bagni di Lucca fra d. 7. til d. 12. maj 2011.

Kun ros. Vores opholdssted Albergo Corona er et meget hyggeligt hotel, som absolut er pengene værd. Pæne, rene værelser med eget badeværelse. Meget venligt og behjælpsomt personale. Og morgenmad i solskinnet på terrassen var perfekt. Et udemærket udgangspunkt for besøge i Firenze, Pisa osv. og for at opleve det dejlige Toscana. De fire dage vi har været der, var alt for kort. Det var vores første gang i Toscana, men vi vender helt sikkert tilbage! Kanon!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Annemette og familien fra København K boede på Albergo Corona i Bagni di Lucca fra d. 2. til d. 4. juli 2009.

Bagni di Lucca er en skøn, lille fredfyldt by med det fine, gamle Kasino, som nu er byens turistinformation (og med en utrolig sød og hjælpsom dame!) Vi nød at bo på det meget hyggelige og charmerende Albergo Corona lige ud til floden Lima med det fine og brusende lille vandfald. At kigge fra hotellet over på den grønne bjergside med de spredte huse, mens svalerne fløj kvidrende rundt - det var bare ren lykke!
Vi havde bestilt halvpension på hotellet, hvilket absolut kan anbefales. Morgenmaden var bestemt meget mere end italiensk standard og middagen var helt vidunderlig veltillavet toskansk mad!! Og det skal lige indskydes, at halvpensionen er til yderst favorabel pris!!!
Vi kørte til fine Lucca og overraskende seværdige Pisa fra Bagni di Lucca, men kommer vi der igen, vil vi helt sikkert også udforske området omkring den lille by - vandre i bjergene og se nogle af de andre spændende ting, damen i Turistkontoret kunne anbefale.
Har man børn med og bor på Albergo Corona, er det er en god idé at køre den lille kilometer til "søster"hotellet Hotel Regina, som har en fin swimming pool. Her siger man bare, at man bor på Corona og kan så benytte poolen!
Også tak til In-Italia for råd i forbindelse med vores rejse - vi vil helt sikkert benytte jer igen. Jeg bliver aldrig træt af at drømme på jeres site!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Per og Lone fra Egå boede på Albergo Corona i Bagni di Lucca fra d. 21. til d. 29. juli 2008.

Vi var rigtig glade for vores tur i Toscana, Bagni di Lucca. Hotellet vi boede på, var rigtig hyggeligt. Vi spiste der to gange. Det var dyrt, men nok noget af det bedste mad, jeg nogen sinde har fået. Jeg kan specielt anbefale fiskeretten med muslinger og lammekotteletterne. De er jo også registreret som en rigtig god restaurent i verdensklasse. Al personalet var meget venlige mennesker som gerne ville hjælpe i enhver situation.
Selve den lille by var meget intim, et par restaurenter, en cafe osv. søde mennesker over alt. Det var for os en god ide at tage til nabobyen for at tage tog til Lucca, Firenze og Piza. De hjælper på hotellet.
Alt i alt et rigtig godt sted at slappe af - vi havde været i Rom ugen før.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Kirsten og hendes mand fra Aabenraa boede på Albergo Corona i Bagni di Lucca fra d. 14. til d. 19. juli 2007.

Albergo Corona i Bagni di Lucca er et charmerende lille hotel, drevet af den driftige og meget søde Roberto (som damen i turistinformationen sagde "oh, you are living at Robertos - he is a nice person !) Hotellets morgenmad var absolut over standard - vi fik sågar scrambled eggs. Byen er præget af at være en lille by ikke så langt fra seværdige Lucca. Men også præget af en vis domani-kultur: hvis vi ikke klarer den idag, så gør vi det imorgen. På torvet ligger den lille cafe Italia, der er et yndet opholdssted for byens førende damer, der her sidder og drikker deres eftermiddagscampari eller får en lille god is. Som alle byer med respekt for sig selv er der på trods af, at der faktisk kun bor 7000 fast 2 restauranter i centrum: Bruno, der styres ef en dame, der taler meget smukt engelsk. Lidt dyr - lidt fin wannabe. Og så er der vincino, som har borde langs floden om aftenen. Vicino har en kolerisk, men hjertelig leder - al maden smager pragtfuldt, men vildsvinen slår det hele. Stemningen er helt i top, skønt Vincino råber og skælder og smælder - han minder om chefkokken i "Lady og vagabonden". Bagni er charmerende, hvis man som vi ikke behøver storbyens faciliteter, men godt kan lide det flegmatiske - altså bortset fra Vincino.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 8 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map