Hotel i Bagni di Lucca i Toscana

Albergo Corona

 
Albergo Corona er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo Corona er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bagni di Lucca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du i en romantisk bygning fra begyndelsen af 1800-tallet midt i centrum af Bagni di Lucca, langs floden Lima. På den anden side af floden ligger det palæ, hvor Europas ældste kasino engang lå, og bakken hvor kurbadeanstalterne med deres 19 varme kilder ligger.

Udflugter i omegnen

Du kan sørge for at have god appetit ved at udforske dalen både opad mod Garfagnana, hvor vi anbefaler især besøg af Barga, eller i modsatte retning mod Lucca og dens fantastiske villaer. Lucca er en god shopping-by, hvor du vil finde mange gode tilbud og særlige butikker langs dens berømte butikgade Fillungo.

Læs mere om Albergo Corona

Simple værelser

Det er som at bo hjemme hos en ven, når man er gæst hos Roberto og hans familie. Værelserne er ret enkelt indrettet uden de store dikkedarer, men byder dog på fjernsyn, værdiboks og privat badeværelse med hårtørrer. Internetforbindelsen vil sikkert irritere mange, da forbindelsen i byen endnu er ret svag. Derfor har Roberto valgt at sætte et gebyr på 2,00 euro i timen for at begrænse brugen af linjen til dem, der virkelig har behov for at komme online.

Skjul teksten
 
 
search map