Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mest populære byer ved Badestrandene i Toscana

Alle byer ved Badestrandene i Toscana

Ferie ved de toscanske strande

Strandene er de fleste steder helt dækket af sand, mens byerne er yderst forskellige fra hinanden, lige fra den "store gamle dame" Viareggio med dens art nouveau-hoteller over den mondæne lille Forte dei Marmi til folkekære byer som Tirrenia, Cecina Mare, Marina di Massa og Marina di Pisa. Enkelte mindre byer som Castiglioncello og den hyggelige San Vincenzo har formået et bevare en del af deres oprindelige præg som byer, der bebos hele året.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Badeferie i Italien indbefatter ofte, at man skal leje liggestol og parasol for alt fra en lille sum til skyhøje priser, og ofte kan man ikke få første række, fordi de er reserveret til de lokale, der er kommet på stranden gennem de sidste 100 år. I Toscana gør dette sig også gældende. Det vil sige, at I de fleste byer har man primært privat strand, men der findes som regel en lille stribe offentlig (ofte mere gruset og beskidt) stykke strand, som man bare kan lægge sig på.

I Toscana er der så desuden den store undtagelse, der hedder Vada, som er beliggende syd for Castiglioncello og Rosignano Solvay, hvor rigtig meget af den brede, lækre kridhvide sandstrand er offentlig.

Ferieboliger ved kysten og stranden i Toscana

Langs Toscanas næsten 400km lange kystlinje findes et hav af hoteller og ferielejligheder, som kan bruges som et godt udgangspunkt for en kombineret badeferie og kulturferie. Vi har udvalgt nogle af vores mest populære ferieboliger herunder, så du kan få et indtryk af herlighederne.

>> Læs mere om ferie i Toscana

Læs mere om Badestrandene i Toscana

Hotel ved strand, kyst og hav i Toscana

Hotel Baia del Sorriso i Castiglioncello
Med en pragtfuld udsigt over bugten Baia del Quecetano med alle sine populære badesteder, er Hotel Baia del Sorriso at af vores absolut mest populære steder langs den toscanske kystlinje. Et lille hotel med egen strand og masser af atmosfære, med ca. 10 minutters gang ind til en hyggelig by - det er Toscana, når det er bedst.

Ferielejlighed ved kyst, hav og strand i Toscana

Vil man have lidt mere rustik charme, skal man næsten altid være forberedt på at trække sig 10-15 km tilbage fra kysten, op i bakkerne, hvor der findes ferielejligheder med og uden pool.

Villaggio Rosa dei Venti i Vada
På Villaggio Rosa dei Venti er der skruet op for faciliteterne (stor pool, internet på værelserne), og I bor i lækre ferielejligheder, som er opført i 2008, og ligger tæt på de populære sandstrande ved Vada. Samtidig har I de toscanske bakker lige i baghaven med mulighed for dagsudflugter til kulturbyer ind i landet.

Skjul teksten
 
 
search map