Ferieboliger og hoteller i Aulla

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Selv om Aulla ligger i bjergene, hvor bækken Aullella fletter sammen med floden Magra, er der alligevel tale om en mellemstor by med ca. 10.000 indbyggere.

Et vigtigt knudepunkt

Byen ligger langs en af de vigtigste knudepunkter mellem det Tyrrehnske Hav og Po-sletten. Det er således let at komme herfra både til Versilias gode sandstrande og Liguriens østlige del med den fredede nationalpark Le Cinque Terre og Portofino-reservatet såvel som til Po-slettens kulturbyer Parma, Cremona, Piacenza, m.fl. Vi er ej heller langt fra Lucca og Pisa. Vælger du at bo i eller ved Aulla, så er det primært bjergene og vandrestierne heroppe, der vil sikkert danne kulissen for dit ophold.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Marmorbjergenes største by

Byen er marmorbjergenes største by og tiltrækker folk fra de nærliggende bjergbyer, da de finder et bredt udvalg af shoppingsmuligheder. Husk når byens helgen (Skt. Caprasio) fejres d. 1 juni, omdannes byens historiske centrum til et stort gademarked.

Læs mere om Aulla

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici, Ligurien

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map