Villa i Asciano i Toscana

Villa la Pievina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

At det toscanske landskab er smukt, kan der vist ikke være to meninger om, men det er også meget varieret, alt efter hvor i den store region du kommer. Mange mener, at det mest pragtfulde landskab findes syd-sydøst for Siena i det område, som kaldes Crete Senesi, et forunderligt blidt bakket bølgende terræn, frodigt med spredte fåreflokke og cypresser, men pittoreske gårde og intet, som spolerer det idylliske.

Hvor historien står stille

Midt i dette fascinerende og forunderlige område, 7 km fra Asciano) ligger Villa la Pievina, hvor du på samme tid bor i en selvstændig villa med alt, hvad det indebærer af privatlivets fred, egen have med grill og svømmebassin, og på en aktiv bondegård, der synes at have undgået udviklingen de sidste mange, mange år.

Læs mere om Villa la Pievina

En del af gården, men alligevel helt dit eget

Alt her er så stemningsfuldt patineret og oprindeligt, at du føler dig sat en menneskealder eller to tilbage i tiden. Ingen forstyrrer dig i villaen og dens private have med svømmebassinet, men du kan samtidig betragte folks kommen og gåen på gården, og forvalteren Simone og hans hustru Carla er hjertevarme mennesker, som vil gøre alt i deres magt for at få dig til at føle dig hjemme. Carla er også en morderlig god kok, som gerne laver middage for gæsterne, hvis de giver besked i god tid. Her er vaskemaskine, gratis internetadgang og fjernsyn med satellitkanaler.

Villa med 10 sovepladser - Huset er ca. 160 m² stort og ligger i to plan, men kun første etage bruges til beboelse. Du kommer ind i en korridor, som går ned gennem hele huset, og hvorfra du har adgang til køkken, stue og værelser. Her er et stort, meget hyggeligt og malerisk spisekøkken med en kæmpepejs (der også kan bruges som grill), fem gasblus, ovn, køleskab og fryser, opholdsstue, lille studereværelse, fem dobbeltværelser og fem badeværelser, hvoraf de fire er internt i soveværelserne, mens det sidste ligger for enden af korridoren.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa la Pievina

Læs personlige anmeldelser af Villa la Pievina som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa la Pievina. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa la Pievina

Bedømmelse af Villa la Pievina

Læs mere

Bedømmelse af Villa la Pievina

Dejligt hus. Masser af plads. Godt køkken, mange badeværelser.
Lidt småkoldt i huset i uge 42.

Læs mere
 
search map