Anmeldelser af Poggio Pinci

 
Poggio Pinci er ikke tilgængelig i øjeblikket
Poggio Pinci er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Asciano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Poggio Pinci

Læs personlige anmeldelser af Poggio Pinci som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Poggio Pinci. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lene og familie fra Gesten boede på Poggio Pinci i Asciano fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Vores tur til Asciano Poggio Pinci var fantastisk. Lejligheden var pæn og ren. Poolen fantastisk og værtsparret utrolig venlige. Det kunne ikke være

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Pernille og William (samt to af deres utallige børn) fra Mesinge boede på Poggio Pinci i Asciano fra d. 25. juni til d. 9. juli 2011.

Når Franca på Poggio Pinci inviterer på ”et par desserter” i haven kl. 21.30 – og man herefter pludselig ser sig omgivet af værtsparrets venner ved havebordet i den fantastiske have, cikadesang og 5 hjemmelavede desserter og desuden opdager, at anledningen er Francas fødselsdag – for det har hun selvfølgelig ikke afsløret – er man tæt på den italienske drøm.

Når Franca ugen efter inviterer på ”et par kolde antipasti” ved det samme havebord, er man lidt mere forberedt. Troede vi. Temperaturen er stadig 25 grader, vennerne er der igen og det elskelige værtspar står glade og forventningsfulde og tager imod. Men et par kolde antipasti! Der kommer store fade med antipasti og friskbagt brød på bordet. Men eftersom vi en passant har fortalt værtsparret, at vi har spist picci med to slags sovs i Siena, skal vi selvfølgelig også lige smage Francas version af de to pasta-retter. Og da vores søn på 12 har fortalt, at han elsker bistecca Fiorentina, ja så har Francas mand selvfølgelig også lige grillet en halv okse. Og så nogle krydrede pølser, for ingen skal jo gå sultne fra bordet. Inden vi slutter af med tre desserter. Vi behøver vel ikke sige, at det hele blev ledsaget af mængder af vin og den hjemmebryggede Grappa i flere smagsvarianter. Så er man for alvor en del af den italienske drøm.

Poggio Pinci er en perle. Lejligheden er stor og velfungerende – og aldrig har vi set så meget køkkenudstyr! Poolen er stor, lækker og ren og kun gæsterne benytter den. Franca og hendes mand er lige så tilpas meget til stede med råd, vejledning og Grappa, som man kan ønske sig – men på ingen måde anmassende! Og så ligger den perfekt for udflugter.

På hjemmesiden står der, at der er trafikstøj. Det er muligt. Men hver morgen vækkes man af bjælderne på de fåreflokke, som af hyrder med deres hunde ledes ad landevejen ud til græsning.

Hvis man topper ferien med en middag på I Maestri [Via Tito Sarocchi 1] i Siena har man oplevet alt. Den restaurant er nok det nærmeste man kommer på at deltage i 90-års fødselsdagen. I italiensk udgave og med fantastisk mad til lave priser!

Vi har altid været begejstrede for In-Italia. Begejstringen er ikke dalet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map