Feriebolig i Asciano i Toscana

Poggio Pinci

 
Poggio Pinci er ikke tilgængelig i øjeblikket
Poggio Pinci er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Asciano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

"Hvis bare dette sted ikke lå så tæt på landevejen!" Sådan vil mange nok tænke, men dertil kan vi så svare, at så ville det koste det dobbelte og være udsolgt lang, lang tid i forvejen. For det er jo uomgåeligt, at landevejen passerer lige forbi dette hus, så der vil være trafik, men hvor er det dog ellers charmerende. Du kan bare ikke se det på billederne.

Velkomst med åbne arme

Det bedste ved Poggio Pinci er nemlig ejerne, et midaldrende til ældre ægtepar, der bor i stueetagen, og som med smil, fagter og grappa (den brænder fatter nemlig selv) får alle til at føle sig hjemme. Det er svært selv for en professionel i rejsebranchen at løsrive sig fra bordet her, og glæden over ikke selv at skulle køre efter "smagsprøverne" er stor.

Læs mere om Poggio Pinci

God plads inde og ude

Ejerne selv bor som sagt i stueetagen, mens hele første sal er reserveret gæsterne. Her finder du en ca. 90 m² stor lejlighed (med Wi-Fi), som er ligeså gedigen, velholdt og ligetil som ejerne. I den store, velplejede have har gæsterne deres egen terrasse med bord og stole samt adgang til grill. I haven finder du også et 12x 6 meter stort svømmebassin (dybde op til 235 cm), som i teorien deles med ejerne, men da de ikke er meget for den slags pjat, har gæsterne i praksis for det meste bassinet for sig selv. Her er 2½ km til Serre di Rapolano, 4 km til Asciano og 26 km til Siena.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser
- Lejligheden består af stue, spisekøkken (fire gasblus, ovn og køleskab emd frostboks), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map