Anmeldelser af Podere Colombaio

 
Podere Colombaio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Colombaio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Asciano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Podere Colombaio

Læs personlige anmeldelser af Podere Colombaio som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Colombaio. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Marianne og familie fra Hørning boede på Podere Colombaio i Asciano fra d. 14. til d. 21. juli 2012 og på Borgo dei Lunardi i Cerreto Guidi fra d. 21. til d. 28. juli 2012.

Podere Colombaio var fantastisk!
Masser af plads, udsigt og hygge – skønt stort køkken, 2 køleskabe, 3 gode badeværelser - skønt, skønt for to familier som gerne er sammen, men også gerne vil have lidt privatliv :-)
Stor Coop i nærheden (ca 15 min væk i bil) hvor der også var et par restauranter – ligeledes et par spisesteder 1-2 km fra stedet.
Eneste minus er poolen som trængte til at blive lavet om – de små kakler faldt af og bikinien fik fugemærker af at sidde på trappen – men for pokker hvor det lå dejligt, og huset var skønt :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map