Villa i Asciano i Toscana

Podere Colombaio

 
Podere Colombaio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Colombaio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Asciano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Podere Colombaio ligger i fredelige omgivelser i det smukke landskab ved Asciano, hvorfra det er nemt at komme til bl.a. Siena (ca. 30 km), Firenze (ca. 104 km), Orvieto, Assisi, Chianti vindistrikt og til mange fascinerende middelalderbyer takket være et godt netværk af motorveje og landeveje. I selve Asciano og Sinalunga, som er de to nærmeste byer, findes der gode indkøbsmuligheder. Den nærmeste restaurant ligger ca. 2 km fra villaen.

Som navnet på italiensk antyder havde dette flotte hus et dueslag. I dag er det blevet helt renoveret med øje for detaljer og comfort samtidigt med at der er blevet installleret et svømmebassin på 9 x 4 meter i haven. Hvis det ønskes, kan svømmebassinet varmes op, men vær forberedt på, at det kan blive en dyr fornøjelse (ca. 40 euro ekstra per. dag). Ved svømmebassinet er der udendørsbruser samt et lokale, der fungerer som vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler.

Læs mere om Podere Colombaio

Rundt om huset er der masser af plads til at nyde sine måltider eller bare sidde og nyde landskabet. Havemøbler i træ, husets placering på et udsigtssted, olivenplantagerne i omgivelserne... alt indbyder til et afslappende miljø. Skulle vejret ikke være det bedste, er der også rigtig god plads indendørs, hvor det også er muligt at sidde foran en glødende pejs. Huset er udstyret med satellitfjernsyn og DVD-afspiller, internetforbindelse, hi-fi system samt opvaskemaskine.

Villa med 9 + 3 sovepladser:
- I stueetagen findes et rummeligt køkken med opvaskemaskine, ovn, mikroovn samt to store køleskabe, spisestue med udgang til terrasse, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse samt udgang til haven, soveværelse med enkeltseng - her er der også mulighed for en ekstra seng - samt udgang til haven og et badeværelse med toilet og bruser.

På første sal er der opholdsstue med pejs og satellitfjernsyn og DVD afspiller, to soveværelser med dobbeltseng og tilhørende badeværelse, af hvilke det ene med toilet og bruser og det andet med toilet og karbad samt bruser. En trappe fører op til hemsen, hvor der er endnu to enkeltsenge. På hemsen er der mulighed for endnu to ekstra senge.

Skjul teksten
 
 
search map