Feriebolig i Asciano i Toscana

Pieve di Sant'Ippolito

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Asciano hører til de mindre kendte og mere hyggelige toscanske byer. Byens oprindelse fortaber sig i historiens tåger, men allerede før vores tidsregnings begyndelse lå her en etruskisk by. Asciano havde sin storhedstid i Middelalderen, hvad kirker og gamle bymure vidner om, men den blev dog aldrig rigtig stor eller magtfuld, da Siena lå for tæt på og dominerede området. I dag er turisterne forholdsvis få, mens restauranterne giver kvalitet for pengene, og muligheden at komme let til Siena med toget gør Asciano til et pragtfuldt afslappet udgangspunkt for et ophold i Toscana.

Kort til det hele

Der er så mange smukke steder at bo i Toscana, men det er sjældent, at ønskerne om at bo på landet med pool og at bo i behagelig slentreafstand til en charmerende by kan gå i opfyldelse på samme tid. Men det kan de her, for det lille kompleks, som ud over lejligheden Appartamento Sant'Ippolito, består af en kirke, hvis oprindelse går tilbage til det 4. århundrede, og ejernes eget hus, ligger kun 1,0 km fra byens togstation. Og selv om du her bor på landet, så starter byen kun 500 meter væk.

Læs mere om Pieve di Sant'Ippolito

Eget hus, delt have

Lejligheden ligger i et selvstændigt lille hus og har egen terrasse med havemøbler, mens den store have med grill, lille legeplads, bordtennisbord og en 13 x 8 meter stor pool med separat jacuzzi-adfdeling deles med ejerne.

Lejligheden på Pieve di Sant'Ippolito

Villa m. 2 soveværelser

Lejligheden er ca. 80 m² og ligger i ét plan af i selvstændigt hus, som består af stor stue med pejs og køkkenhjørne (fem gasblus, ovn, køleskab med fryser, opvaskemaskine, "dansk" kaffemaskine, brødrister og mikrobølgeovn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og wc. Lejligheden er udstyret med Wi-Fi, vaskemaskine, strygejern og har desuden myggenet for vinduerne.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Pieve di Sant'Ippolito

Læs personlige anmeldelser af Pieve di Sant'Ippolito som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Pieve di Sant'Ippolito. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastiske rammer!

Hvilket sted for en rolig ferie. Lækker bolig og terrasse, samt en fantastisk pool og have/park. Du har det hele næsten for dig selv, kun udlejers familie er på stedet, og det mest i weekenden. Meget venlig familie, der er vil en det bedste. Kan absolut anbefales :-))

Byen Asciano er lidt skuffende, en noget kedelig og lidt trist by. Men vi tog bare på tur til de andre fantastiske byer i Sienna området.

Læs mere
 
search map