Villa i Asciano i Toscana

Casa Bruna

 
Casa Bruna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Bruna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Asciano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette lille søde stenhus ligger lige uden for den maleriske middelalderby Ascianos mure, ja der er ikke mere end 300 meter til byporten.

Og Asciano byder på alt det, du har behov for til en afslappende ferie i autentiske omgivelser: flere restauranter og caféer, gode indkøbsmuligheder og en togstation, således at du uden problemer kan bo her uden bil og alligevel komme omkring i resten af Toscana. Både med tog og med bus kan du hurtigt komme til Siena, og hvis du har bil er det naturligvis heller intet problem (ca. 25 km). Huset har en stor have, og selv om landevejen går lige forbi huset, så er det her intet problem at have kæledyr med, for den er fudlkommen og solidt indhegnet.

Læs mere om Casa Bruna

Casa Bruna med 2 sovepladser
Det lille hus består af ét rum, der er naturligt opdelt i et dagsområde og et natområde af to smukke buer. I dagsområdet finder du et åbent køkken med fire gasblus, miniovn og køleskab samt spisebord og sofaarrangement, mens natområdet byder på en sovesofa i god kvalitet til to personer. Her er selvsagt også badeværelse. Foran døren har du en god terrasse, som går over i den store have.

Skjul teksten
 
 
search map