Anmeldelser af Baccoleno
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Virkelig god og dejlig lejlighed

Vi fik en superfin lejlighedmed et stoprt køkken, der levede op forventningerne ud fra de billeder, vi havde set. Vi synes, at både service og modtagelse på stedet var virkelig fin. Og smidig ved udtjekning. Dejligt poolområde. Der måtte gerne have været hynder på liggestolene , men ellers fint. Vi havde A/C tændt døgnet rundt uden ekstra afgift, hvilket var en redning, da det var så varmt. Skøn brødleverance om morgenen og til en meget billig penge.
A/C fungerede fint i alle rum, med undtagelse af det ene soveværelse, hvor der blev meget varmt, men det gik. Vi havde læst tidligere anmeldelser og taget køkkenknive med, hvilket var en god ide. Stod at der ville være viskestykker, men de var der ikke. Vi spurgte nu aldrig efter dem, men valgte at bruge håndklæder vi selv havde med.
Utrolig dejlig udsigt fra terrassen, hvor vi tilbragte meget tid. Både morgenmad, frokost og et par gange middag.Perfekt!! Der måtte gerne have været hynder på stolene, men det er egentlig den eneste "klage", vi har. Cirka ti minutter i bil til Asciano, hvor der ligger nogle hyggelige restauranter. Nemt at tage til vingårde og andre små byer i nærheden.

Asciano som feriedestination

Kan anbefale at besøge Rocca del Macie (vingård). Book en guidet tur med vinsmagning. Meget god oplevelse. Og kan også anbefale at booke middag eller frokost hos Dario Cecchini. Som en minifolkefest med superlækkert kød og god stemning.

Baccoleno
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Baccoleno
Treværelseslejlighed Casa del Fabbro med 4 sovepladser (stueetage)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2019
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Baccoleno
 
search map