Anmeldelser af Baccoleno
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

God beliggenhed

Baccoleno har en god beliggenhed ift. til turer og lejligheden var flot. Kort vej til butikker i Asciano med godt udvalg, eller til Sinalunga (begge er Coop) som har et godt udvalg. Der tilbydes dagligt frisk brød og kager (men ikke om søndagen) som kan bestilles aftenen før, og som så leveres til døren ved 9-tiden.
Lejligheden var ok udstyret med komfur (gas), kasseroller/stegepander, bestik, ovn, opvaskemaskine og vaskemaskine. Men der var så mangel på køkkenredskaber, så vi anbefaler at tage nogle køkkenknive (brød og kokkeknive), stegeudstyr (spatel, pincet, osv).
Det anbefales også at tage en wifi-extender med for at få en bedre wifi dækning indenfor.
Det som trækker end del ned, er at airconditioningen er slået fra om natten (22-8) og der er ikke nogen vifter. Men den varme som bliver samlet i bygningen så bliver det for varmt når airconditioningen stopper. Der er heller ikke myggenet på vinduerne. En af soveværelserne havde også kun dør og intet vindue at lufte ud med. det betyder, at ekstern lys kunne komme ind i lejligheden muligvis også dyr / insekter.

Baccoleno
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Baccoleno
Treværelseslejlighed Casa del Fabbro med 4 sovepladser (stueetage)

Lejligheden er som udgangspunkt meget god. Men det er en udfordring at det ene soveværelse ikke har vinduer og kun en dør til at lufte ud med. Med varmen lagt oven i, er det så enten at ha døren åben og lade insekter og andre ting ind, eller ha det meget varmt og "tomt for oxygen".
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

God kapacitet men ustabilt. Egen wifi-extender er anbefalet for sikre en god dækning indenfor.
Pool (evt. sæsonåben)

Poolen er god, poolen er "indendørs" som er godt hvis du bliver solbrændt. Området udenfor poolen er slidt og usoigneret.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Baccoleno
 
search map