Anmeldelser af Baccoleno

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Baccoleno

Læs personlige anmeldelser af Baccoleno som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Baccoleno. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Baccoleno

Et rigtigt dejligt sted. Har intet at udsætte på stedet. Det er dog en anderledes oplevelse med en indendørs pool. Men det er jo en smagssag

Baccoleno
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Baccoleno
Toværelseslejlighed Casa del Mezzadro med 4 sovepladser (1. og 2. sal)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

balsam for sjælen

Skønt sted. Fantastisk udsigt, søde og servicemindede værter. Glimrende poolområde. Let at komme til med bil. Perfekt som udgangspunkt for ture rundt i dette helt fantastisk smukke område af Italien.

Baccoleno
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Baccoleno
Treværelseslejlighed Casa del Pastore med 4 sovepladser (stueetage)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Susanne og familien boede på Baccoleno i Asciano fra d. 15. til d. 22. oktober 2011.

Det gik fint. Vi var begge familier glade for stedet.

Et par forslag til forbedringer: der var noget med det varme vand, som ikke helt fungerede perfekt. Derudover var der også alt for lidt service og bestik i de enkelte lejligheder. Da vi spiste hjemme - typisk morgenmad og aftensmad - og der derfor går en del service til, når man er 5, så var der altså for lidt. Det var også sparsomt med redskaber til forberedelse. Fx var der ikke skærebræt i én af lejlighederne, ligesom der også manglede nogle andre ting - flere fade, ildfaste fade, skåle m.m.

Men vi var super tilfredse i øvrigt, og vi kan sagtens finde på at vende tilbage + bruge jer igen :-). Poolen helt i top. Det fungerede bare super med den overdækkede. Det var alt sammen med lækkert lavet!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 6 voksne, 3 børn
Navn
Hanne og familie fra Hørsholm boede på Baccoleno i Asciano fra d. 30. juli til d. 6. august 2011.

Vi har haft en fantastisk uge på Baccoleno. Det er lige den type feriested, som vi søger. Super fine og istandsatte lejligheder med alle faciliteter, fantastisk smuk beliggenhed med en udsigt til alle sider, som man ikke kunne ønske sig bedre, og endelig rigtig fin service og søde "værtsfolk". Det var dejligt tæt på Asciano, som er en meget hyggelig lille by med indkøbsmuligheder og et par enkelte restauranter. Derudover er beliggenheden i forhold til udflugtsmuligheder helt perfekt - vi kunne sagtens have brugt flere uger i det område, selvom vi har været der før og kommer meget gerne tilbage :o)

Vi var lidt usikre på, hvordan det fungerede med poolen, som jo i princippet var indendørs. Det var slet ikke noget problem, fordi den ligger så åbent og i tæt kontakt til naturen, og det var næsten en fordel i forhold til børnene i middagsheden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Ingelise og medrejsende fra Rask Mølle boede på Baccoleno i Asciano fra d. 10. til d. 24. juli 2010.

Vi havde en dejlig ferie i Baccoleno, ved Asciano. Lejligheden var god og velindrettet - dog savnede vi meget aircondition, da der i de 2 uger i juli var 30 graders varme indendøre - også om natten! I beskrivelsen over stedets lejligheder står der, at der er en restaurant, som laver mad, hvis der er et vist antal kunder. Men der var helt lukket i de 14 dage, vi var på stedet - vi fik ikke at vide hvorfor.

Det var vanskeligt at kommunikere med ejeren/bestyreren, som kun talte/forstod italiensk. Udsigten oppe fra bakken er helt fantastisk - man ser vidt omkring fra den siddeplads, man får anvist. Dog er de lejligheder, der har egen terrasse/altan de mest ideelle. Den lille by Asciano er hyggelig og rolig - har et godt pizzaria, et par gode restauranter + en god bager midt inde i byen.

Bestemt et skønt sted at feriere og der er ikke langt til motorvejen, når man skal på ture ud i landet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Peter og familie fra Greve boede på Baccoleno i Asciano fra d. 3. til d. 10. juli 2010.

Det var en meget pænt og velholdt sted, med en fantastisk udsigt ud over området. Der boede kun 2 andre familier foruden os, så vi havde det næsten for os selv, hvilket er positivt for os. Der var alt hvad vi skulle bruge og selv om vi var lidt betænkelige ved en pool der ikke var ude i det fri, var det faktisk rigtigt dejligt. Den var kølig og meget ren.
Der er 6 km. ind til nærmeste supermarked, og selvom det ikke var stort, kunne vi få det vi skulle bruge.
Der er ikke langt til flere interessante byer og klostre

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Anders og familien fra Odense boede på Baccoleno i Asciano fra d. 10. til d. 17. juli 2010.

Generelt var vi tilfredse med opholdet. Billederne på In-Italias hjemmeside giver et meget godt indtryk af hvad man kan forvente sig. Omgivelserne er skønne og værelserne af en rimelig standard med de ting man har brug for - opvaskemaskine og vaskemaskine var store plusser. Hvad angår den overdækkede pool var dette helt fantastisk mht. børn idet det forlængede badetiden da man ikke i samme grad skulle være bekymret for solen i forbindelse med badning. Asciano der er den nærmeste by er meget 'autentisk' for området.
Vi var dog lidt skuffede over at der ikke var aircondition på værelserne. Vi kunne efterfølgende se, at der ikke står noget derom på jeres hjemmeside, og det derfor selvfølgelig ikke var noget vi kunne regne med. Vi søgte dog også info om Baccoleno på udenlandske hjemmesider, og på nogle af disse samt i den folder som de har liggende på stedet fremgår det faktisk at der er aircondition. Dette var måske noget man kunne tage op med ejerne, og evt. skrive en notits om at 'bemærk at der ikke er aircondition'.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Kirsten og Søren fra Greve boede på Baccoleno i Asciano fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Særdeles dejligt sted og gode faciliteter. At vejret var godt, skader jo ikke.
Kun få kritiske bemærkninger: Der var ingen viskestykker eller karklude. Der blev udleveret 1 tablet til opvaskemaskinen. Den rækker ikke til 8 dage. Der bør være 1 tablet pr. dag.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Charlotte, Lars og deres børn fra Galten boede på Baccoleno i Asciano fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Med jeres ruteskrivelse kørte vi lige til døren. Baccoleno er et skønt sted. Den smukkeste udsigt over landskabet til alle sider, idyl, fred og ro. Selve lejligheden var over alle forventninger: Meget stor og med alt i udstyr, bl.a. strygebræt, strygejern, to badeværelser, tre fjernsyn og et rigtigt køkken med opvaskemaskine og alt i køkkenudstyr. Her er aircondition, hvilket vi dog ikke havde brug for. Meget charmerende stil, såvel inde som uge. Både lejligheden og omgivelserne var meget nydelige og velholdte overalt. Rigtig fin swimmingpool og legeplads, som vores børn på 5 og 6 år benyttede flittigt.

Der var dog et par små minusser: Værtsparret var svære at træffe og de talte - og forstod - ikke et ord på andet end italiensk, hvilket gjorde det rigtig svært at forstå en forklaring på, at stedets restaurant var lukket alle dage, selvom gården var næsten booket op og vi var i juli måned. Vi spurgte værtsparret, om den ville være åben på et tidspunkt (som der jo står i In-Italia's beskrivelse af stedet), men fik en forklaring på italiensk, som vi ikke forstod, men konklusionen var et nej. Dette var vi ret kede af, da vi netop havde valgt stedet på baggrund af, at der var en restaurant. De øvrige ting vi gerne ville have spurgt værtsparret om, fik vi selv klaret på anden vis. Der er et par ok restauranter i Asciano, hvor vi spiste i stedet.

Alt i alt er super sted, som vi giver vores varmeste anbefalinger. Man skal dog forvente at klare sig selv, også hvis opvaskemaskinen ikke vil virke (vi lavede den selv!).

In-Italia's kommentar

Man behøver nu ikke at klare sig selv. Vi på In-Italias kontor er jo faktisk til kundernes rådighed alle ugens syv dage, hvis de har problemer under deres ophold. Men vi skal da ikke lægge skjul på, at vi sætter pris på, når vores kunder i størst muligt omfang selv klarer ærterne.... Lidt doven har man vel lov til at være.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Johan og familie fra København boede på Baccoleno i Asciano fra d. 4. til d. 11. april 2009.

Har I været glade for byen og området?
/Vi har været meget glade for også at have boet i denne del af Toscana, som er så smuk i natur, kultur og madoplevelser

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
/Baccoleno i Asciano var en god oplevelse, en dejlig ren, fuldt udstyret lejlighed beliggende i rolige omgivelser med smuk udsigt. Et ekstra plus især for vores børn var den indendørs velfungerende og opvarmede swimming-pool, som gjorde det muligt at lege sommer så tidligt på sæsonen.

Har I tips til de næstkommende?
/Jeg synes, at jeres anvisninger fuldt dækker, hvad gæster måtte ønske sig at vide og starte ud fra.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
/Vi kan kun udtale os positivt om alle forhold, og vi har igen benyttet jer med stor tilfredshed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map