Agriturismo i Asciano i Toscana

Baccoleno

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Baccoleno ligger for enden af en allé med cypresser og med en ubeskrivelig udsigt over det smukke toscanske landskab i området Crete Senesi nær den lille by Asciano og blot 30 km fra Siena. Dette er et område, som er elsket af mange, da det adskiller sig drastisk fra regionens skovrige nord og grønlige vest og øst. Her bevæger naturen sig i forskellige gule og brune nuancer, som står i magisk kontrast til den blå himmel.

Godt med plads, fin udsigt og pool

Den lille borg (eller måske kan man sige den større gård) består af en samling af huse og en lille kirke som tilsammen med den fine udsigt skaber rammerne for en perfekt ferie i landlige omgivelser. I en gammel lade har man indrettet en fin pool med jacuzzi, som under sommeren delvis kan åben op for, så du kan nyde solens stråler. I før og eftersæson er poolen opvarmet. Fra hele stedet er udsigten fin over landskabet. Bagved poolen findes der store græsarealer med bord og stole og legeplads. Der findes parkeringsplads til hver lejlighed og det imødekommende personale i receptionen hjælper hjertens gerne til med forslag til udflugter mv. Navnet Baccoleno har gården fået fra ordet Bacchus og da mnan byggede gården, anvendte man gammelt materiale fra et slot fra 1234, hvoraf man har fået den specielle atmosfære. Nær Baccoleno findes der mineralvandskilder tilsvarende til dem i Montecatini Terme.

Læs mere om Baccoleno

Flere interessante seværdigheder

Netop dette område betyder på et smukt landskab og hyggelige små byer med karakter. Du kan for eksempel besøge San Quirico d'Orcia, Pienza, Montalcino, Montepulciano og storfavoritten Siena. Her bor du cirka 4km fra S.Giovanni d'Asso og 5 km fra Asciano, hvilket indebærer at du ikke har lang kørevej for at komme til en restaurant.

Lejligheder med aircondition

De ni lejlighederne er alle charmerende indrettet med moderne faciliteter, og man har formået at besvare den gamle toscanske stil med terracotta gulv og træbjælker i loftet. Hver lejlighed er udstyret med aircondition, køkken (med 4 kogepladser, opvaskemaskine og stort køleskab), Sat-TV, vaskemaskine samt privat udeområde med havemøbler. OBS! Ekstra afgifter gælder for ophold mindre end 7 dage, ex. slutrengøringen der betales på stedet.

Læs om lejlighederne på Baccoleno

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Baccoleno

Læs personlige anmeldelser af Baccoleno som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Baccoleno. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 12 anmeldelser fra Baccoleno

Virkelig god og dejlig lejlighed

Vi fik en superfin lejlighedmed et stoprt køkken, der levede op forventningerne ud fra de billeder, vi havde set. Vi synes, at både service og modtagelse på stedet var virkelig fin. Og smidig ved udtjekning. Dejligt poolområde. Der måtte gerne have været hynder på liggestolene , men ellers fint. Vi havde A/C tændt døgnet rundt uden ekstra afgift, hvilket var en redning, da det var så varmt. Skøn brødleverance om morgenen og til en meget billig penge.
A/C fungerede fint i alle rum, med undtagelse af det ene soveværelse, hvor der blev meget varmt, men det gik. Vi havde læst tidligere anmeldelser og taget køkkenknive med, hvilket var en god ide. Stod at der ville være viskestykker, men de var der ikke. Vi spurgte nu aldrig efter dem, men valgte at bruge håndklæder vi selv havde med.
Utrolig dejlig udsigt fra terrassen, hvor vi tilbragte meget tid. Både morgenmad, frokost og et par gange middag.Perfekt!! Der måtte gerne have været hynder på stolene, men det er egentlig den eneste "klage", vi har. Cirka ti minutter i bil til Asciano, hvor der ligger nogle hyggelige restauranter. Nemt at tage til vingårde og andre små byer i nærheden.

Læs mere

Super

Læs mere

Bedømmelse af Baccoleno

Læs mere

Fantastisk panorama

Imponerende udsigt og super smuk indkørsel. Lækker velindrettet lejlighed med dejlige store rum og bl.a. egen vaskemaskine, aircondition mm.
Dejligt med mulighed for at få leveret frisk morgenbrød. Fred og ro. Ægte Toscansk
Vi kommer meget gerne igen.

Læs mere

God beliggenhed

Baccoleno har en god beliggenhed ift. til turer og lejligheden var flot. Kort vej til butikker i Asciano med godt udvalg, eller til Sinalunga (begge er Coop) som har et godt udvalg. Der tilbydes dagligt frisk brød og kager (men ikke om søndagen) som kan bestilles aftenen før, og som så leveres til døren ved 9-tiden.
Lejligheden var ok udstyret med komfur (gas), kasseroller/stegepander, bestik, ovn, opvaskemaskine og vaskemaskine. Men der var så mangel på køkkenredskaber, så vi anbefaler at tage nogle køkkenknive (brød og kokkeknive), stegeudstyr (spatel, pincet, osv).
Det anbefales også at tage en wifi-extender med for at få en bedre wifi dækning indenfor.
Det som trækker end del ned, er at airconditioningen er slået fra om natten (22-8) og der er ikke nogen vifter. Men den varme som bliver samlet i bygningen så bliver det for varmt når airconditioningen stopper. Der er heller ikke myggenet på vinduerne. En af soveværelserne havde også kun dør og intet vindue at lufte ud med. det betyder, at ekstern lys kunne komme ind i lejligheden muligvis også dyr / insekter.

Læs mere

Idyl, ro og afslapning

Baccoleno er den helt perfekte toskanske idyl. Betagene udsigt uanset hvor man vender sig. Meget smukkere end på billeder. Man er på landet i bogstaveligste forstand. Fordelen er fred og fuldkommen ro. Ulempen er at der er lidt langt til indkøb og restauranter. Med bil og lidt planlægningen går det dog fint.

Læs mere
 
search map