Agriturismo i Asciano i Toscana

Baccoleno

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Baccoleno ligger for enden af en allé med cypresser og med en ubeskrivelig udsigt over det smukke toscanske landskab i området Crete Senesi nær den lille by Asciano og blot 30 km fra Siena. Dette er et område, som er elsket af mange, da det adskiller sig drastisk fra regionens skovrige nord og grønlige vest og øst. Her bevæger naturen sig i forskellige gule og brune nuancer, som står i magisk kontrast til den blå himmel.

Godt med plads, fin udsigt og pool

Den lille borg (eller måske kan man sige den større gård) består af en samling af huse og en lille kirke som tilsammen med den fine udsigt skaber rammerne for en perfekt ferie i landlige omgivelser. I en gammel lade har man indrettet en fin pool med jacuzzi, som under sommeren delvis kan åben op for, så du kan nyde solens stråler. I før og eftersæson er poolen opvarmet.
Fra hele stedet er udsigten fin over landskabet. Bagved poolen findes der store græsarealer med bord og stole og legeplads. Der findes parkeringsplads til hver lejlighed og det imødekommende personale i receptionen hjælper hjertens gerne til med forslag til udflugter mv.

Navnet Baccoleno har gården fået fra ordet Bacchus og da mnan byggede gården, anvendte man gammelt materiale fra et slot fra 1234, hvoraf man har fået den specielle atmosfære. Nær Baccoleno findes der mineralvandskilder tilsvarende til dem i Montecatini Terme.

Læs mere om Baccoleno

Flere interessante seværdigheder


Netop dette område betyder på et smukt landskab og hyggelige små byer med karakter. Du kan for eksempel besøge San Quirico d'Orcia, Pienza, Montalcino, Montepulciano og storfavoritten Siena. Her bor du cirka 4km fra S.Giovanni d'Asso og 5 km fra Asciano, hvilket indebærer at du ikke har lang kørevej for at komme til en restaurant.

Lejligheder med aircondition

De ni lejlighederne er alle charmerende indrettet med moderne faciliteter, og man har formået at besvare den gamle toscanske stil med terracotta gulv og træbjælker i loftet. Hver lejlighed er udstyret med aircondition, køkken (med 4 kogepladser, opvaskemaskine og stort køleskab), Sat-TV, vaskemaskine samt privat udeområde med havemøbler.

OBS!
Ekstra afgifter gælder for ophold mindre end 7 dage, ex. slutrengøringen der betales på stedet.

Læs om lejlighederne på Baccoleno

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map