Anmeldelser af Appartamento Sant'Ippolito

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento Sant'Ippolito

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Sant'Ippolito som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Sant'Ippolito. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastiske rammer!

Hvilket sted for en rolig ferie. Lækker bolig og terrasse, samt en fantastisk pool og have/park. Du har det hele næsten for dig selv, kun udlejers familie er på stedet, og det mest i weekenden. Meget venlig familie, der er vil en det bedste. Kan absolut anbefales :-))

Byen Asciano er lidt skuffende, en noget kedelig og lidt trist by. Men vi tog bare på tur til de andre fantastiske byer i Sienna området.

Asciano som feriedestination

Fine indkøbs muligheder i det nærliggende Coop, der er i gå afstand fra ejendommen.

Appartamento Sant'Ippolito
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamento Sant'Ippolito
Treværelseslejlighed med 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map