Anmeldelser af Agriturismo Poggio d'Arno

 
Agriturismo Poggio d'Arno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Poggio d'Arno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Asciano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Poggio d'Arno

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Poggio d'Arno som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Poggio d'Arno. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Susanne og familie fra Bøvlingbjerg boede på Agriturismo Poggio d'Arno i Asciano fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Ja tak vi har haft en skøn ferie og har kun lovord til overs for Ricardo og hans dejlige gård. Vi overvejer bestemt at komme tilbage på et eller andet tidspunkt.
Vi har ingen klager og ej heller forslag til forbedring.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Dorte og hendes mand fra Frederikssund boede på Agriturismo Poggio d'Arno i Asciano fra d. 16. til d. 23. maj 2009.

Vi var meget tilfredse med Poggio d'Arno, det er et helt fantastisk sted med absolut stilhed, kun fuglene høres når man slapper af ved poolen eller på terassen efter en dag med sightseeing. Ricardo er utrolig sød og hjælpsom og stedet er velholdt og moderne. Asciano ligger meget centralt hvis man er interessert i at se det centrale Toskana. Det eneste dårlige man kan sige om stedet er at der er ca. 3 km op og ned af en stejl grusvej, men man belønnes med stilheden og udsigten fra gården. Asciano er en meget lille by, der ligger kun en indkøbsmulighed Coop, som har lukket hver dag fra 13:30 til 17:00. Det skal man lige være opmærksom på hvis man ikke har lyst til at køre efter indkøb hele tiden.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Eva og Henrik fra Holte boede på Agriturismo Poggio d'Arno i Asciano fra d. 27. september til d. 4. oktober 2008.

Stedet er en virkelig perle. Udsigten fra gården er helt enestående. Lejligheden er charmerende, stor og velindrettet, og køkkenpladsen fin (4 moderne gasblus og en rigtig kaffemaskine af nordisk type). En flot velkomstkurv stod parat, da vi ankom (vin, olie, pasta, kaffe brød, sukker osv. osv). Poolen er stor og flot, synd det i begyndelsen af oktober er lidt for koldt til at hoppe i den. Værten Roberto er opmærksom og rar (NB! Han bor ikke på ejendommen, men kommer hyppigt). Stedet er ideelt som udgangspunkt for besøg i Siena, men også for ture til de mange mindre byer, som ikke er så overrendt af turister, men som har utroligt spændende seværdigheder at byde på (Monte San Savino, Lucignano, Montepulciano, Pienza, San Quirico d’Orcia og Montalcino).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map