Agriturismo i Asciano i Toscana

Agriturismo Paradiso

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vejen mellem Siena og Asciano er uden tvivl en af de smukkeste - og mest fotograferede - i hele Europa. For enden af denne vej - Strada panoramica delle Crete - men inden man kommer til den lille by Asciano, ligger Agriturismo Paradiso.

Hjemlig og gæstfri stemning

Her bor Maria Teresa og Fabio, som står for deres lille produktion af vin, olie og honning, for maden i en af husets stuer og for den hjemlige og gæstfri stemning, der hersker på gården. Ved huset er der også en pool på 6 x 12 meter samt en lille legeplads. Ønsker man at nyde det flotte landskab på cykel, er der også mulighed for at leje mountainbikes på stedet.

BEMÆRK: I dalen under huset er der en lille togbane, der forbinder Asciano med Siena. Denne bane hører til de såkaldte trenino natura og toget kører forbi 19/20 gange om dagen fra ca. kl. 07.00 til ca. kl. 22.00 om aftenen. Fordelen er at det lille tog kan bringe dig til Siena på 20 minutter fra togstationen i Asciano, som ligger ca. 1,5 km fra huset i byens centrum.

Rustikt indrettede lejligheder

Gårdens fire lejligheder er alle udstyrede med fjernsyn, elektrisk ovn og privat udendørs område med bord og stole. De er rustikt indrettede i den typisk toskanske stil, den såkaldte arte povera.

Lejlighederne på Agriturismo Paradiso

Værelse Giallo med 2 sovepladser (med morgenmad)

Værelset Gialla ligger i stueetagen og er ret rummelig. Det indeholder et dagsområde med køleskab samt dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Ved indgangen er der havebord og -stole. Værelset er desuden udstyret med aircondition.

Værelse Giardino med 2 sovepladser (med morgenmad)

Værelset Giardino ligger i stueetagen og råder over havebord og -stoler ved indgangen. Det indeholder køleskab og dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Værelset er desuden udstyret med aircondition.

Treværelseslejlighed Blu med 4/5 sovepladser (1. sal)

Lejligheden Blu er ca. 50 m² og ligger på første sal. Lejligheden består af spisekøkken med sovesofa (bedst til børn under 10 år), soveværelse med dobbeltseng, lille soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt egen lille terrasse med bord og stole.

Treværelseslejlighed Cottage Ocra med 4/5 sovepladser (stueetage)

Lejligheden Cottage Ocra er ca. 45 m² og ligger i stueetagen. Lejligheden består af spisekøkken med sovesofa (bedst til børn under 10 år), soveværelse med dobbeltseng, lille soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt egen lille have med bord og stole.

Treværelseslejlighed Terrazza med 5/7 sovepladser

Lejligheden Terrazza er ca. 75 m² og ligger på første sal. Den består af køkken, opholdsstue med to enkeltsovesofaer, soveværerlse med dobbeltseng, soveværelse med tre sovepladser samt to badeværelser med toilet og bruser. Lejligheden har udgang til en bred og panoramisk terrasse (7 x 3,5 meter) med bord og stole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti, Toscana

Anbefalinger til dig

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map