Agriturismo i Asciano i Toscana

Agriturismo Paradiso

 
Agriturismo Paradiso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Paradiso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Asciano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vejen mellem Siena og Asciano er uden tvivl en af de smukkeste - og mest fotograferede - i hele Europa. For enden af denne vej - Strada panoramica delle Crete - men inden du kommer til den lille by Asciano, ligger Agriturismo Paradiso.

Hjemlig og gæstfri stemning

Her bor Maria Teresa og Fabio, som står for deres lille produktion af vin, olie og honning, for maden i en af husets stuer og for den hjemlige og gæstfri stemning, der hersker på gården. Ved huset er der også en pool på 6 x 12 meter samt en lille legeplads. Ønsker du at nyde det flotte landskab på cykel, er der også mulighed for at leje mountainbikes på stedet.

Læs mere om Agriturismo Paradiso

BEMÆRK: I dalen under huset er der en lille togbane, der forbinder Asciano med Siena. Denne bane hører til de såkaldte trenino natura og toget kører forbi 19/20 gange om dagen fra ca. kl. 07.00 til ca. kl. 22.00 om aftenen. Fordelen er at det lille tog kan bringe dig til Siena på 20 minutter fra togstationen i Asciano, som ligger i udkanten af byens centrum og ca. 2 km fra Agriturismo Paradiso.

Rustikt indrettede lejligheder

Gårdens fire lejligheder er alle udstyrede med fjernsyn, elektrisk ovn og privat udendørs område med bord og stole. De er rustikt indrettede i den typisk toskanske stil, den såkaldte arte povera.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Paradiso

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Paradiso

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Paradiso som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Paradiso. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 12 anmeldelser fra Agriturismo Paradiso

Vores Toscanske paradis

Vi (2 voksne og 1 spædbarn) boede i 10 dage hos Fabio og Maria Theresa i deres skønne Agriturismo Paradiso. Vi boede i "Blu" lejligheden og havde et skønt ophold. Maria Theresa og Fabio var under hele opholdet så søde og velkomne uden på nogen måde at være anmassende - de var der bare når vi havde brug for det og hvis vi havde spørgsmål. Vi spiste 3 x aftensmad og 1 gange frokost og 1 gange morgenmad som vi blot "bestilte" hos Fabio på dagen eller dagen inden når vi rendte ind i ham. Det var helt ubeskriveligt lækkert. Lokalt mad i høj høj klasse. Maria Theresa i køkkenet og Fabio som den hyggelige tjener. Faciliteterne er i top og man mærker virkelig at de prioriterer at holde tingene i orden og rene. Hver dag mødte vi den søde gartner som holdte hele grunden inkl. pool området i tip top stand. Vi kommer igen!

Læs mere

Lille bid af paradis

Skønt sted.
Vi følte os som kongelige. Vores meget pæne og rummelige hus var lige ved siden af poolen. Poolen havde vi næsten for os selv. Der var stille, hvilket vi værdsatte. Sød familie som ejer stedet. Pænt og rent alle steder.

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo Paradiso

Læs mere

Semester agriturismo Paradiso

Indkvarteringen var god og veludstyret og hyggelig atmosfære. Manglet nogle bedre belysning i soveværelserne, sengelamper til at kunne læse i sengen. Rene og hyggelige både udenfor, velholdt poolområde.
En negativ var at værtsparret ikke kunne tale engelsk, så det var lidt svært at kommunikere, det ville være rart at kunne tale mere med dem, for at få mere information om området osv. Men de var meget imødekommende. Morgenmad (som vi kun spiste en gang) var meget rigelige og meget god. Middagen var lidt grødet (store portioner)! God vin

Læs mere

Dejligt velholdt Agriturismo

Dejligt, velholdt Agriturismo i rolige omgivelser. Nærliggende jernbane generer ikke nævneværdigt.
Meget venligt værtspar. Der serveres gode måltider, morgen og aften.
Dejligt, solrigt pool-område med god plads til alle.
Ikke egnet for gangbesværede

Læs mere

Meget hyggeligt ophold på et hyggeligt sted. Dejlig swimmingpool!

Vi, en familie på fire, brugte mange penge i disse rolige omgivelser i Toscana. Vi lånte cykler én dag. Rart at gå til Asciano (gamle del).

Hvis du tager toget, så husk at stå af ved Asciano Monte Oliveto Maggiore banegården og ikke Asciano. Vi blev hentet på stationen og fik et lift der af Fabio, værten, da vi skulle hjem.

Læs mere
 
search map