Agriturismo i Asciano i Toscana

Agriturismo Paradiso

 
Agriturismo Paradiso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Paradiso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Asciano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vejen mellem Siena og Asciano er uden tvivl en af de smukkeste - og mest fotograferede - i hele Europa. For enden af denne vej - Strada panoramica delle Crete - men inden du kommer til den lille by Asciano, ligger Agriturismo Paradiso.

Hjemlig og gæstfri stemning

Her bor Maria Teresa og Fabio, som står for deres lille produktion af vin, olie og honning, for maden i en af husets stuer og for den hjemlige og gæstfri stemning, der hersker på gården. Ved huset er der også en pool på 6 x 12 meter samt en lille legeplads. Ønsker du at nyde det flotte landskab på cykel, er der også mulighed for at leje mountainbikes på stedet.

Læs mere om Agriturismo Paradiso

BEMÆRK: I dalen under huset er der en lille togbane, der forbinder Asciano med Siena. Denne bane hører til de såkaldte trenino natura og toget kører forbi 19/20 gange om dagen fra ca. kl. 07.00 til ca. kl. 22.00 om aftenen. Fordelen er at det lille tog kan bringe dig til Siena på 20 minutter fra togstationen i Asciano, som ligger i udkanten af byens centrum og ca. 2 km fra Agriturismo Paradiso.

Rustikt indrettede lejligheder

Gårdens fire lejligheder er alle udstyrede med fjernsyn, elektrisk ovn og privat udendørs område med bord og stole. De er rustikt indrettede i den typisk toskanske stil, den såkaldte arte povera.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Paradiso

Skjul teksten
 
 
search map