Agriturismo i Asciano i Toscana

Agriturismo Paradiso

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vejen mellem Siena og Asciano er uden tvivl en af de smukkeste - og mest fotograferede - i hele Europa. For enden af denne vej - Strada panoramica delle Crete - men inden du kommer til den lille by Asciano, ligger Agriturismo Paradiso.

Hjemlig og gæstfri stemning

Her bor Maria Teresa og Fabio, som står for deres lille produktion af vin, olie og honning, for maden i en af husets stuer og for den hjemlige og gæstfri stemning, der hersker på gården. Ved huset er der også en pool på 6 x 12 meter samt en lille legeplads. Ønsker du at nyde det flotte landskab på cykel, er der også mulighed for at leje mountainbikes på stedet.

Læs mere om Agriturismo Paradiso

BEMÆRK: I dalen under huset er der en lille togbane, der forbinder Asciano med Siena. Denne bane hører til de såkaldte trenino natura og toget kører forbi 19/20 gange om dagen fra ca. kl. 07.00 til ca. kl. 22.00 om aftenen. Fordelen er at det lille tog kan bringe dig til Siena på 20 minutter fra togstationen i Asciano, som ligger i udkanten af byens centrum og ca. 2 km fra Agriturismo Paradiso.

Rustikt indrettede lejligheder

Gårdens fire lejligheder er alle udstyrede med fjernsyn, elektrisk ovn og privat udendørs område med bord og stole. De er rustikt indrettede i den typisk toskanske stil, den såkaldte arte povera.

Lejlighederne på Agriturismo Paradiso

Værelse Giallo med 2 sovepladser

Værelset Gialla ligger i stueetagen og er ret rummelig. Det indeholder et dagsområde med køleskab samt dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Ved indgangen er der havebord og -stole. Værelset er desuden udstyret med aircondition.

Værelse Giardino med 2 sovepladser

Værelset Giardino ligger i stueetagen og råder over havebord og -stoler ved indgangen. Det indeholder køleskab og dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Værelset er desuden udstyret med aircondition.

Treværelseslejlighed Blu med 4/5 sovepladser (1. sal)

Lejligheden Blu er ca. 50 m² og ligger på første sal. Lejligheden består af spisekøkken med sovesofa (bedst til børn under 10 år), soveværelse med dobbeltseng, lille soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt egen lille terrasse med bord og stole.

Treværelseslejlighed Cottage Ocra med 4/5 sovepladser (stueetage)

Lejligheden Cottage Ocra er ca. 45 m² og ligger i stueetagen. Lejligheden består af spisekøkken med sovesofa (bedst til børn under 10 år), soveværelse med dobbeltseng, lille soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt egen lille have med bord og stole.

Treværelseslejlighed Terrazza med 5/7 sovepladser

Lejligheden Terrazza er ca. 75 m² og ligger på første sal. Den består af køkken, opholdsstue med to enkeltsovesofaer, soveværerlse med dobbeltseng, soveværelse med tre sovepladser samt to badeværelser med toilet og bruser. Lejligheden har udgang til en bred og panoramisk terrasse (7 x 3,5 meter) med bord og stole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Anbefalinger til dig

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Populært i Toscana

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

search map