Anmeldelser af Villino Alba

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villino Alba

Læs personlige anmeldelser af Villino Alba som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villino Alba. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlig feriebolig.

Et dejligt sted, og for vores vedkommende, som er bedsteforældre med 2 "børn" svigerbørn og 4 børnebørn, er huset helt perfekt, fordi der er 3 separate lejligheder, og samtidig kunne vi samles ved swimmingpoolen og på den ene terrasse, hvor vi satte 2 borde sammen.
Rent og pænt, og dejligt at der var håndklæder og sengelinned, så vi var fri for at medbringe dette.
Meget søde ejere, (taler desværre kun italiensk) som kom dagen efter et voldsomt regn- og tordenvejr for at se, om alt var ok.
Meget smuk udflugt.
Et lille minus er, at grunden er meget skrånende. Vi havde medbragt flere udendørs spil, men det var umuligt på grunden.
En anden ting er den sidste del af vejen dertil. Man skal ikke køre i en lav bil, eller have megen bagage, for midten af vejen skraber på undervognen.

Arezzo som feriedestination

Der er desværre ikke restauranter i nærheden - uden at man skal køre til Arezzo.
Hvis man har brug for fred og ro, er det rette sted.
Gode indkøbsmuligheder i Arezzo, hvor der også er en rigtig flot kirke. Vi var heldige at komme, da der var messe.

Villino Alba
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villino Alba
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 6 voksne, 4 børn
Navn
Birgitte og hendes familie fra Tørring boede på Villino Alba i Arezzo fra d. 8. til d. 15. juli 2006.

Så er vi hjemme igen efter endnu en herlig ferie (uge 28 2006) i Italien og med in-italia som formidlere af hus. Vores familie har efterhånden været afsted 3 gange med nogenlunde samme koncept: et hus lejet gennem in-italia (Umbrien/Spoleto, Toscana/Cotto og senest Toscana/Arezzo), morfar/farfar + 1-2 store børn flyver til nærmeste lufthavn og resten af familien kører selv. Vores huse har derfor skullet rumme hhv. 6, 16 og senest 11 familiemedlemmer incl. de store børns kærester. Villina Alba nær Arezzo var en fantastisk god base for sådan en familieferie. Huset var smukt beliggende på en frodig og skovklædt bjergtop og med en fantastisk udsigt over Arezzo. Måske husene passer bedre, for Villina Alba er en nyrenoveret sammenbygning af tre huse med hver sin rummelige stue, køkken (dvs. ialt tre opvaskemaskiner og tre køleskabe/frysere) og flere badeværelser. Haven var et helt kapitel for sig: smukt beplantet med træer (bl.a. østrigsk fyr, steneg, kastanie, oliven), roser, rosmarin-lyng, lavendel og med blomstrende potter rundt om huset. I en uge har vi været omgivet af smukke sommerfugle, for aldrig har vi set så mange sommerfugle samlet ét sted! Vores to husværter modtog os gæstfrit og viste rundt - den store frugtkurv og den snilde kaffe-ekspresso maskine signalerede med det samme, at vi var velkomne gæster. Senere kom de og så til os, rensede den uundværlige svømmepøl og viste os, at "ræven altid har to udgange". Det sidste blev nødvendigt, da den største vej op til huset blev lukket pga. vejarbejde. Vores alder er fra 15 - 81 år, og Arezzo er et godt udgangspunkt for udflugter, der passer forskellige ønsker: Arezzo er en smuk og forholdsvis "ikke-turistet" by, hvor de store børns aftentur på hovedgaden sker i selskab med italienere. I nationalparken mod nord fik morfar set et kloster med relikvier af Frans af Assisi, en bilfuld besøgte Firenze, mens en anden bil kørte mod Siena - begge steder så vi til gengæld mange turister.. Men vi er vist enige om, at store byer bedst besøges i forår/efterår og ikke på en steghed dag i juli! De store børn shoppede i de forskellige "outlets's" langs motorvejen, og så var vi to, der fandt en lille perle: Cortona. Den vil vi helt sikkert besøge en anden gang. Vi kunne have haft glæde af en oversigt over nærmeste indkøbsmuligheder og et tip om, at søndag betyder "lukket" - også mht. supermarkeder. Alt i alt: Villina Alba er et herligt sted - i dette tilfælde "underdriver" beskrivelsen altså både mht. hus, omgivelserne og især udsigten! Vores mange digitalbilleder af udsigten tidlig morgen, i disen omkring middag, om aftenen, med og uden zoom, natbilleder af Arezzo (da Italien vandt VM i fodbold) lyver ikke!

Det er ikke sidste gang, vi lejer hus gennem in-italia - her finder vi hurtig og professionel betjening.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 14 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map