Villa i Arezzo i Toscana

Villino Alba

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Leder du efter plads og uafhængighed? Ønsker I at rejse i en større gruppe til et sted hvor der også er mulighed for privatliv, også fra hinanden? Så vælg en stor villa med plads til 13 personer i bakkerne der omgiver byen Arezzo, i det østlige Toscana.

I hjertet af Arezzos grønne bakker

Her bor du imellem Val di Chiana og Arno-dalen. Fra den private have har du en smuk udsigt over skoven og skønne Arezzo. Kun 8 km. fra Villa Alba lokker Arezzo med hyggelige overraskelser, både kunstneriske, arkitektoniske og kulturelle. Dens historiske centrum indhyller dig i en fredelig atmosfære besøg og er absolut et besøg værd.

Slap af i en stor have med pool

Oplev Toscanas friske luft i den store blomsterhave omkranset af pinietræer. Sænk skuldrene i dit eget tempo, hvil dig i græsset under træerne, slik sol i liggestolene ved poolen (6x9 meter og 120 cm. dybt), tag en svømmetur og lad musklerne slappe af i boblebadet, ved siden af poolen, som har plads til 6 personer (benyttes mod tillæg). Hvis frisk luft og afslapning er det du trænger til, har du fundet det helt rigtige sted i Villa Alba.

Få det meste ud af dit ophold i Toscana

Du har sikker hørt om Toscanas vine, og her får du mulighed for at smage på lokale varianter og lære mere om processen.
Smag på de mange lokale specialiteter efter en shoppetur i Arezzo, og ledsag måltidet af gode, toscanske dråber. Und dig selv en vinsmagning i en af vinkældrene i Arezzo og opdag de bedste kombinationer mellem lokale vine og traditionelle retter. I huset har du hele tre veludstyrede køkkener, noget som giver dig gode muligheder for at lave mad selv og slippe din indre italienske kok løs, mens børnene leger i haven. Efter måltiderne kan du tage en velfortjent lur i haven, eller trimme formen i kælderen, hvor der er en lille træningsmåtte, en kondicykel og andre faciliteter til at holde dig i form.

Sæt pris på privatlivet

Villa Alba har den fordel at flere familier kan rejse sammen uden at skulle dele de samme fællesområder. Alle vil have sin egen del af huset, da det er delt op i tre dele med egen indgang. Samtidig kan I samles i haven, ved poolen eller rundt om bordet på den store terrasse. Hold grillparty i haven til lyden af børnene der morer sig på legepladsen. Haven er helt lukket, så småbørn kan færdes frit.

Villa med 12/13 sovepladser:

Huset er meget rummeligt med sine 200 m² og hele 6 soveværelser, en sovesofa til en person i en af stuerne, 5 badeværelser, 3 stuer og køkken (opvaskemaskine i hvert køkken, køleskab, fryser, komfur, espressomaskine, kaffemaskine, el-ovn og brødrister).

Huset er også udstyret med satellit TV, vaskemaskine i kælderen ved siden af træningsrummet, og WI-FI. Indretningen og møblerne er enkle og komfortable.

Lejligheden på Villino Alba

Villa m. privat pool

Villaen er ca. 200 m² og fordelt på to etager plus kælder. Sidstnævnte inkluderer et vaskerum med vaskemaskine og strygejern og et motionsrum med forskellige faciliteter. I stuetagen finder du en stor stue/spisestue med pejs, et køkken, et bad med bruser og toilet og et ekstra køkken. Ligeledes i stueplan har du et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge, samt bad med bruser og toilet. Da stueetagen er meget stor, vil du også finde en anden stue/spisestue med egen indgang og her har du også et dobbeltværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge, samt badeværelse med bruser og toilet. Bemærk at du kan benytte sovesofa til en person i denne stue (barn op til 13 år). Køkkenet her klassificeres som køkkenhjørne. På 1. etage (tilgængelig via en intern trappe) finder du et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser. med bruser og toilet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map