Villa i Arezzo i Toscana

Villino Alba

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Leder du efter plads og uafhængighed? Ønsker I at rejse i en større gruppe til et sted hvor der også er mulighed for privatliv, også fra hinanden? Så vælg en stor villa med plads til 13 personer i bakkerne der omgiver byen Arezzo, i det østlige Toscana.

I hjertet af Arezzos grønne bakker

Her bor du imellem Val di Chiana og Arno-dalen. Fra den private have har du en smuk udsigt over skoven og skønne Arezzo. Kun 8 km. fra Villa Alba lokker Arezzo med hyggelige overraskelser, både kunstneriske, arkitektoniske og kulturelle. Dens historiske centrum indhyller dig i en fredelig atmosfære besøg og er absolut et besøg værd.

Slap af i en stor have med pool

Oplev Toscanas friske luft i den store blomsterhave omkranset af pinietræer. Sænk skuldrene i dit eget tempo, hvil dig i græsset under træerne, slik sol i liggestolene ved poolen (6x9 meter og 120 cm. dybt), tag en svømmetur og lad musklerne slappe af i boblebadet, ved siden af poolen, som har plads til 6 personer (benyttes mod tillæg). Hvis frisk luft og afslapning er det du trænger til, har du fundet det helt rigtige sted i Villa Alba.

Få det meste ud af dit ophold i Toscana

Du har sikker hørt om Toscanas vine, og her får du mulighed for at smage på lokale varianter og lære mere om processen.
Smag på de mange lokale specialiteter efter en shoppetur i Arezzo, og ledsag måltidet af gode, toscanske dråber. Und dig selv en vinsmagning i en af vinkældrene i Arezzo og opdag de bedste kombinationer mellem lokale vine og traditionelle retter. I huset har du hele tre veludstyrede køkkener, noget som giver dig gode muligheder for at lave mad selv og slippe din indre italienske kok løs, mens børnene leger i haven. Efter måltiderne kan du tage en velfortjent lur i haven, eller trimme formen i kælderen, hvor der er en lille træningsmåtte, en kondicykel og andre faciliteter til at holde dig i form.

Sæt pris på privatlivet

Villa Alba har den fordel at flere familier kan rejse sammen uden at skulle dele de samme fællesområder. Alle vil have sin egen del af huset, da det er delt op i tre dele med egen indgang. Samtidig kan I samles i haven, ved poolen eller rundt om bordet på den store terrasse. Hold grillparty i haven til lyden af børnene der morer sig på legepladsen. Haven er helt lukket, så småbørn kan færdes frit.

Villa med 12/13 sovepladser:

Huset er meget rummeligt med sine 200 m² og hele 6 soveværelser, en sovesofa til en person i en af stuerne, 5 badeværelser, 3 stuer og køkken (opvaskemaskine i hvert køkken, køleskab, fryser, komfur, espressomaskine, kaffemaskine, el-ovn og brødrister).

Huset er også udstyret med satellit TV, vaskemaskine i kælderen ved siden af træningsrummet, og WI-FI. Indretningen og møblerne er enkle og komfortable.

Lejligheden på Villino Alba

Villa m. privat pool

Villaen er ca. 200 m² og fordelt på to etager plus kælder. Sidstnævnte inkluderer et vaskerum med vaskemaskine og strygejern og et motionsrum med forskellige faciliteter. I stuetagen finder du en stor stue/spisestue med pejs, et køkken, et bad med bruser og toilet og et ekstra køkken. Ligeledes i stueplan har du et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge, samt bad med bruser og toilet. Da stueetagen er meget stor, vil du også finde en anden stue/spisestue med egen indgang og her har du også et dobbeltværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge, samt badeværelse med bruser og toilet. Bemærk at du kan benytte sovesofa til en person i denne stue (barn op til 13 år). Køkkenet her klassificeres som køkkenhjørne. På 1. etage (tilgængelig via en intern trappe) finder du et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser. med bruser og toilet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villino Alba

Læs personlige anmeldelser af Villino Alba som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villino Alba. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlig feriebolig.

Et dejligt sted, og for vores vedkommende, som er bedsteforældre med 2 "børn" svigerbørn og 4 børnebørn, er huset helt perfekt, fordi der er 3 separate lejligheder, og samtidig kunne vi samles ved swimmingpoolen og på den ene terrasse, hvor vi satte 2 borde sammen.
Rent og pænt, og dejligt at der var håndklæder og sengelinned, så vi var fri for at medbringe dette.
Meget søde ejere, (taler desværre kun italiensk) som kom dagen efter et voldsomt regn- og tordenvejr for at se, om alt var ok.
Meget smuk udflugt.
Et lille minus er, at grunden er meget skrånende. Vi havde medbragt flere udendørs spil, men det var umuligt på grunden.
En anden ting er den sidste del af vejen dertil. Man skal ikke køre i en lav bil, eller have megen bagage, for midten af vejen skraber på undervognen.

Læs mere

Birgitte og hendes familie fra Tørring boede på Villino Alba i Arezzo fra d. 8. til d. 15. juli 2006.

Så er vi hjemme igen efter endnu en herlig ferie (uge 28 2006) i Italien og med in-italia som formidlere af hus. Vores familie har efterhånden været afsted 3 gange med nogenlunde samme koncept: et hus lejet gennem in-italia (Umbrien/Spoleto, Toscana/Cotto og senest Toscana/Arezzo), morfar/farfar + 1-2 store børn flyver til nærmeste lufthavn og resten af familien kører selv. Vores huse har derfor skullet rumme hhv. 6, 16 og senest 11 familiemedlemmer incl. de store børns kærester. Villina Alba nær Arezzo var en fantastisk god base for sådan en familieferie. Huset var smukt beliggende på en frodig og skovklædt bjergtop og med en fantastisk udsigt over Arezzo. Måske husene passer bedre, for Villina Alba er en nyrenoveret sammenbygning af tre huse med hver sin rummelige stue, køkken (dvs. ialt tre opvaskemaskiner og tre køleskabe/frysere) og flere badeværelser. Haven var et helt kapitel for sig: smukt beplantet med træer (bl.a. østrigsk fyr, steneg, kastanie, oliven), roser, rosmarin-lyng, lavendel og med blomstrende potter rundt om huset. I en uge har vi været omgivet af smukke sommerfugle, for aldrig har vi set så mange sommerfugle samlet ét sted! Vores to husværter modtog os gæstfrit og viste rundt - den store frugtkurv og den snilde kaffe-ekspresso maskine signalerede med det samme, at vi var velkomne gæster. Senere kom de og så til os, rensede den uundværlige svømmepøl og viste os, at "ræven altid har to udgange". Det sidste blev nødvendigt, da den største vej op til huset blev lukket pga. vejarbejde. Vores alder er fra 15 - 81 år, og Arezzo er et godt udgangspunkt for udflugter, der passer forskellige ønsker: Arezzo er en smuk og forholdsvis "ikke-turistet" by, hvor de store børns aftentur på hovedgaden sker i selskab med italienere. I nationalparken mod nord fik morfar set et kloster med relikvier af Frans af Assisi, en bilfuld besøgte Firenze, mens en anden bil kørte mod Siena - begge steder så vi til gengæld mange turister.. Men vi er vist enige om, at store byer bedst besøges i forår/efterår og ikke på en steghed dag i juli! De store børn shoppede i de forskellige "outlets's" langs motorvejen, og så var vi to, der fandt en lille perle: Cortona. Den vil vi helt sikkert besøge en anden gang. Vi kunne have haft glæde af en oversigt over nærmeste indkøbsmuligheder og et tip om, at søndag betyder "lukket" - også mht. supermarkeder. Alt i alt: Villina Alba er et herligt sted - i dette tilfælde "underdriver" beskrivelsen altså både mht. hus, omgivelserne og især udsigten! Vores mange digitalbilleder af udsigten tidlig morgen, i disen omkring middag, om aftenen, med og uden zoom, natbilleder af Arezzo (da Italien vandt VM i fodbold) lyver ikke!

Det er ikke sidste gang, vi lejer hus gennem in-italia - her finder vi hurtig og professionel betjening.

Læs mere
 
search map