Villa i Arezzo i Toscana

Villa Quattro Mori

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo et par kilometer udenfor den smukke by Arezzo, og knap 500 meter fra den lille landsby Tregozzano, i en herlig villa som tidligere husede en gammel adelig familie fra Arezzo. Villaens noble historie har sat sig sine spor, og med marmordetaljer i haven, en romantisk pergola samt smukke, antikke møbler indenfor kan du selv næsten føle dig som en greve på denne klassiske, toskanske ejendom.

Slap af på landet udenfor Arezzo

Se frem til afslappende stunder i villaens skønne have, udsmykket med majestætiske pinjetræer som har skærmet ejendommen af i flere hundrede år. Udforsk haven og opdag den dejlige pool (16 X 6 m. stor, 140 - 200 cm. dyb) med romerske trapper i den ene ende, så du trin for trin kan dyppe dig i det kølende vand. Poolen er dekoreret med dyrebar marmor og udstyret med et omklædningsrum og badeværelse med bruser, samt solsenge, parasoller og små borde rundt ved kanten, hvor du kan nyde en bog mens du arbejder på din kulør. Nyd tilværelsen under den karakteristiske pergola med blåregn og roser, hvor dekorative træbænke og romantiske marmorfontæner tager dig tilbage til villaens adelige fortid.

Tilbring kvalitetstid med familien i Toscana

Kulturbyen Arezzo ligger knap 7 km. fra villaen, og kan let nås med lokalbussen, eller efter 5 minutters bilkørsel på landevejen som passerer forbi din feriebolig. Besøg kirken Basilica di San Francesco, hvor du kan beundre den kendte kunstner Piero Della Francescas imponerende renæssance-fresko "Legenden om det hellige kors". Lad også din vej gå forbi byens mange elegante butikker og restauranter, og handl lækre råvarer i madbutikkerne. Eventuelt kan du få lidt ekstra motion og tage gåturen til den charmerende landsby Tregonazzo, hvor du finder et pizzeria, en bar og nogle mindre madbutikker. Takket være nærheden til Arezzo og regionens lokaltrafik er Villa Quattro Mori et fint sted at bo, hvis du gerne vil udforske resten af Toscana og Italiens centrale dele.

Villaen på Villa Quattro Mori

Villa m. privat pool

Villaen er ca. 340 kvm. stor, og det meste ligger på første etage. Faktisk er huset bygget op på pæle, over en stor, møbleret terrasse. Du har adgang til førstesalen via en udvendig trappe, og her finder du en stor, lys dagligstue med sofa, et køkken (med gaskomfur, køleskab, fryser, komfur, opvaskemaskine, mikroovn, italiensk kaffemaskine, elektrisk kaffemaskine og brødrister), tre soveværelser med dobbeltsenge, et soveværelse med enkeltsenge samt to badeværelser (et med bruser, og det andet med badekar). Du finder et tredje badeværelse i nærheden af poolen. I villaen findes også Wi-Fi (mod betaling), strygejern, barnestol, tv, grill og bordfodbold. Babyseng er tilgængelig på forespørgsel ved bestilling (omkostningsfrit).

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Quattro Mori

Læs personlige anmeldelser af Villa Quattro Mori som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Quattro Mori. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa Quattro Mori

Skøn villa

Fantastisk hus for 2 familier med kæmpe pool, en spændende have samt pool-bord indenfor og bordfodbold-bord udenfor.

Læs mere

Stor villa med stor lækker pool

Stort sted i smuk have og super lækker pool.
Stedet er flot og rent- men man flytter ind i en ældre mands forladte hjem- og vores unge mennesker syntes det var lidt spøgelsesagtigt!!!
Poolen blev gjort ren hver morgen
Værten (sønnen af den ældre mand) var sød og utrolig imødekommende! Vi havde problemer med nettet- og vupti... så fik han det fikset????
Alt i alt, et dejligt sted- dog med trafikeret vej og meget gøende hunde som naboer!

Læs mere
 
search map