Anmeldelser af Villa La Peschiera

 
Villa La Peschiera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa La Peschiera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arezzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa La Peschiera

Læs personlige anmeldelser af Villa La Peschiera som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa La Peschiera. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lisa Bo og familie fra Espergærde boede på Villa La Peschiera i Arezzo fra d. 23. til d. 30. juli 2005.

Arezzo by og området er fantastisk - ingen klager der. Tilsvarende gjorde sig desværre ikke gældende for den lejede villa. Vi ankom til destinationen efter at have tilbragt vores første ferieuge i en skøn luksus-villa nær San Gimignano (gennem et andet bureau OG samme pris). Vi drejede op ad indkørselsvejen til vores "in-italia hus" og jokede for sjov med at det nok var "huset bag hønsenettet" vi skulle bo i - og kørte så videre op ad vejen. Stor var overraskelsen da det viste dig at det VAR det omtalte "hus bag hønsenettet".

Jeg kunne skrive mange sider om beliggenhed og standard, men vil nøjes med følgende:

- Huset lå ud til en meget trafikeret vej, hvorfor alle forstillinger om udsigt til vinranker, fred og ro m.v. hurtigt blev bragt til ophør,
- Den såkaldte "swimming pool" var et opstammet badebassin uden fungerende rensningsanlæg, der således var så ulækkert at alle voksne (børn er jo taknemmelige for lidt..) undlod overhovedet at benytte det af skræk for infektioner;
- Grunden omkring huset var beslaglagt af uplejede områder, en gammel skrottet bil og et stort skur - lige bortset fra den del af grunden, der lå op til et lille beboet hus/skur hvor der boede en familie med deres schæferhund bag et hønsenet;
- Det linned der skulle høre med i prisen bestod i at vi hver fik udlevet ét gammelt forvasket (dog rent) håndklæde, som så kunne holde ugen ud;
- Ejeren meddelte på førstedagen, at han havde noget vasketøj de næste par dage, fyldte vaskemaskinen og overlod det derefter til os at tømme den, hænge op m.v. - og dette på trods af at han (og hans hunde) i øvrigt kom og gik i huset som det passede ham..også når vi var der!
- Huset indeholdt de senge der var lovet - og så er der vist sagt hvad der er værd at sige om indretningen!

Alt i alt en så skuffende oplevelse at vi var rejst på stedet hvis det ikke var for den særdeles høje pris vi allerede havde betalt for huset! Èn ting er sikkert - det bliver ikke In-Italia vi rejser på ferie med igen. Vi ved hvad man får for samme beløb i samme område gennem andre bureauer og føler os decideret bondefanget af In-Italia.

In-Italia's kommentar

Vi har hverken mulighed for at kontrollere påstandene eller at gøre noget ved en dårlig ferieoplevelse, når man først henvender sig efter hjemkomsten. Ét lille telefonopkald fra ferieboligen ville have udløst vores reaktion, kontrol af stedet, mulig udbedring af kritisable forhold og så videre. Men når man først beklager sig, efter at opholdet er overstået, så er der ikke mere at tale om. Lad os blot bemærke til sidst, at vi I 2005 havde fire familier, der boede i villaen, og Lisa Bo med familie var de eneste, som har beklaget sig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 5 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map