Villa i Arezzo i Toscana

Villa La Peschiera

 
Villa La Peschiera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa La Peschiera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arezzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I Arezzos forstæder, kun seks km fra selve byen, ligger dette maleriske istandsatte bondehus.

Herfra kommer man let med offentlige transportmidler til Arezzos centrum, hvor man ud over et bredt udvalg i butikker, restauranter og andet godt også finder en velbetjent togstation, så her er det faktisk muligt at kombinere en ferie på landet med mange ture til byen uden at være afhængig af bil. De nærmeste indkøbsmuligheder er kun ca. 100 meter fra huset.

Læs mere om Villa La Peschiera

Foran villaen ligger en god have med diverse havemøbler, grill og bordtennisbord samt et svømmebassin på 12 x 6 meter. Ejeren bor her som nabo i sit eget lille hus, der ligger op ad La Peschiera. Han har imidlertid sin egen have, så han benytter hverken gæsternes del af haven eller svømmebassinet.

Lejligheden på Villa La Peschiera

Villa med 10 sovepladser (220 m²)

Villaen ligger i tre plan. I stueetagen findes køkken, hvorfra man har direkte adgang til den overdækkede terrasse, vaskerum, badeværelse med karbad og bruser, spisestue med sovesofa til to personer og klaver(!). På første etage findes en gennemgangsstue med pejs, soveværelse med dobbelseng, eget badeværelse og direkte udgang til terrasse, endnu et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse samt hems med dobbeltseng. På tagetagen finder vi endelig et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser. Villaen er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, ovn og høj stol til små børn.

Skjul teksten
 
 
search map