Villa i Arezzo i Toscana

Villa I Cipressi

 
Villa I Cipressi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa I Cipressi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arezzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette typiske gamle bondehus befinder sig mellem skoven og olivelundene. Indretningen er typisk for mange huse af denne type, hvor man på den ene side ikke har ændret meget inden for møblementet, men på den anden side gennem årene har tilføjet diverse moderne bekvemmeligheder.

Moderne bekvemmeligheder

Dette gør blandt andet, at alle soveværelser ligger på første sal, og at her kun er to badeværelser/toiletter, men moderne bekvemmeligheder som satellitfjernsyn, vaskemaskine og opvaskemaskine har dog vundet indpas. Men sine 300 m² giver huset god plads til de ni gæster, her maksimalt accepteres. Også haven er stor, og her finder vi borde og stole under de store pinjer, cypresser og grantræer. Her er også en cirkulær pool med en diameter på 8 meter, et bordtennisbord, en grill og et vandmassagekar med plads til fem personer samt en sauna. De nærmeste indkøbsmuligheder ligger 4 km væk.

Læs mere om Villa I Cipressi

Villa med 9 sovepladser:
- Huset ligger i to plan. I stueetagen er der en stor entré, køkken, stue med pejs og badeværelse/toilet med bruser. På første etage findes tre soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med én enkeltseng, en stor stue med billardbord og pejs samt et badeværelse/toilet med bruser og spabad.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa I Cipressi

Læs personlige anmeldelser af Villa I Cipressi som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa I Cipressi. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa I Cipressi

Super hyggelig ferie

Huset er superhyggeligt på den rigtig italienske måde. Grunden er dejligt varieret med plads til ophold og hygge flere forskellige steder på grunden. Familien, som ejer huset er meget, meget venlige og hjælpsomme.

Læs mere

Afslappende tid

Huset er godt nok meget gammel, men har absolut charme. Dem der søger ro og afslapning og ikke frygter kørsel op ad bakke til huset, vil blive belønnet med en smuk udsigt og en storslået ejendom. Den hjertelige service fra ejeren Luciano var fremragende.

Læs mere
 
search map