Villa i Arezzo i Toscana

Villa del Sole

 
Villa del Sole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa del Sole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arezzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne gode lille villa ligger på en bakkeskråning omgivet af olivenlunde tre kilometer uden for Arezzo, en by der er lige så malerisk og spændende, som den er overset af de fleste turister.

Have med pool

Foran huset er der en stor overdækket terrasse med bord og stole, hvor man kan opholde sig, hvis der bliver for varmt i haven. Et andet godt middel mod varmen er den 10 x 5 meter store pool (dybde 80 - 220 cm), der står til gæsternes private disposition.

Læs mere om Villa del Sole

Villa med 6 sovepladser (ca. 180 m²):
- Huset er ca. 180 m² og ligger i to plan. Stueetagen er fordelt på en stor stue med pejs, et køkken med pizzaovn og opvaskemaskine samt et badeværelse med bruser og toilet. På første etage findes to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og badekar. Fra to af soveværelserne er der adgang til en terrasse, hvorfra der er udsigt til Arezzo. Huset er udstyret med satellitfjernsyn, videoafspiller og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa del Sole

Læs personlige anmeldelser af Villa del Sole som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa del Sole. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Skøn villa i Toscana

Dejligt hus med super have og pool.

Læs mere

Bedømmelse af Villa del Sole

Læs mere

Bedømmelse af Villa del Sole

Læs mere
 
search map