Villa i Arezzo i Toscana

Villa Casa Pippo

 
Villa Casa Pippo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Casa Pippo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arezzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Casa Pippo ligger i bakkerne bag ved Arezzo med flot udsigt over denne smukke, men ret ukendte by. Fra Arezzo er der ca. 70 km til Siena, Firenze og Perugia, og i endnu kortere afstand findes charmerende middelalderbyer som Lucignano, Castiglion Fiorentino, Cortona, Monte San Savino...

Den maleriske gård er hovedsageligt bygget med sten og træværk og fornemt restaureret af ejerne. Rundt om huset er der to hektarer indhegnet jord samt elektrisk port med videodørtelefon. De fredelige omgivelser og den velholdte have byder også på et svømmebassin på 6 x 12 meter udstyret med anlæg for svømming mod strømmen. Herfra nydes udsigt over dalen og byen, og naturligvis findes her bord, stole, liggestole og stor parasol samt grill.

Villaen var oprindelig opdelt i to boliger og har derfor to separate indgange og to fuldt udstyrede køkkener med opvaskemaskine, køleskab med fryser og ovn, så to familier kan tilbringe deres ferie sammen, men samtidig have deres egen stue til rådighed. Det store køkken i stueetagen råder endvidere over mikrobølgeovn og espressomaskine. Villaen er endvidere udstyret med vaskemaskine, tørretumbler, fire fjernsyn, satellitfjernsynanlæg, videobåndoptager og en PC med internetadgang.

Læs mere om Villa Casa Pippo

Stueetagen indeholder, ud over det store køkken, en karakteristisk lille taverna, rummelig opholdsstue med dobbelt sovesofa og pejs, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

På første sal findes tre soveværelser med dobbeltseng, af hvilket det ene med eget bad, imens de andre to deler badeværelset på gangen, som er udstyret med toilet og karbad. Der er endvidere en lille terrasse med udsigt over Arezzo.

Villaen tilhører en større ejendom, som producerer vin, olivenolie, grøntsager og frugt. Gæsterne tilbydes en velkomstmiddag ved ankomsten om lørdagen. Middagen er inkluderet i prisen og består af traditionelle toskanske forretter, hjemmelavet pasta (som du selv koger), ost, pålæg og skinke samt hjemmelavet dessert. Om fredagen kan der arrangeres en stor middag med smagning af diverse specialiteter, som du enten får serveret om aftenen eller tilbereder sammen med ejeren og kokken om eftermiddagen til 40,00 euro per person.

Skjul teksten
 
 
search map