Villa i Arezzo i Toscana

Torre di Vignale

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Skønt mange udlejningshuse i Toscana ofte ikke just er bygget i går og har set generationerne komme og gå, så er det de færreste, der kan bryste sig af en så lang historie som Torre di Vignale.

Villa med historie og ægte italiensk madmor

Det, som i dag er en behagelig villa, fødtes i 1300-tallet som befæstet tårn. Man kan stadig se dele af kamtakkerne og skydeskårene. Villaen er i stort omfang indrettet med antikke møbler, der også bidrager til stemningen, og ejeren, Paola, laver gerne efter aftale frokost eller middag til gæsterne efter traditionelle lokale opskrifter.

Læs mere om Torre di Vignale

Sval beliggenhed

Heroppe i små 600 meters højde over havets overflade bliver der sjældent uudholdeligt varmt, ikke engang midt om sommeren, og husets tykke mure beskytter også mod heden. Skovene, der præger landskabet omkring villaen, er dybe og inviterer til lange spadsereture under ege- og kastanietræerne.

Have med pool

Villaen er omgivet af en stor have, hvorfra man har en imponerende udsigt over landskabet. I haven findes ud over diverse havemøbler også et 9 x 9 meter stort svømmebassin (dybde 120 - 220 cm). Tre kilometer herfra ligger den lille by Palazzo del Pero, hvor man finder et par barer, et spisested og diverse indkøbsmuligheder.

Villaen på Torre di Vignale

Villa m. privat pool

Villaen ligger i tre plan. Man kommer op på første etage ad en traditionel stentrappe og finder her en stue med pejs, et stort køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med lidt smallere dobbeltseng og to badeværelser med bruser. På anden sal findes tre soveværelser med dobbeltseng, hver af dem har eget badeværelse med bruser samt et soveværelse med dobbeltseng uden badeværelse. På tredje etage er der endnu en stue med pejs og sovesofa til to personer, badeværelse med bruser samt en hems med dobbeltseng. Få meter fra tårnet ligger et anneks med sofaarrangement, pejs og satellit-tv.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Torre di Vignale

Læs personlige anmeldelser af Torre di Vignale som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Torre di Vignale. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Torre di Vignale

Dejlig stor hytte

Dejlig charmerende hytte med god plads. Fin ude terrasse, god pool og funktionelt køkken med alverdens remedier (ikke nyeste udgave, men det virker). Den sidste kilometer på grusvej op til hytten er meget stejl. Det kan varmt anbefales, at få Paola til at komme og lave mad, vi fik en aften med stenovns bagte pizzaer og en aften med kylling.

Læs mere

superbt!

Det var anden gang, jeg holdt ferie på Torre del Vignale, og denne gang kom jeg med hele min familie bestående af i alt 15 mennesker mellem 78 år til 3 mdr. gammel. Huset er som skabt til vores store familie, alle var lykkelige over præcist deres værelse, nogle var så begejstrede, at de råbte, at de "bare ville have dette hus!!!" Vores aftale med Paola gik helt fint, hun lavede mand på det tidspunkt, der passede os bedst og det antal retter, vi mente ville være passende. Derudover er hun et sødt og herligt menneske. Vedligeholdelsesstanden i huset er fin, dejlige badeværelser og godt køkken (når man har lært at betjene gaskomfuret!).
Kort sagt: alle 15 NØD at være i huset og benytte os af alle dets faciliteter. Børnene især poolen.Rose Marie på 7 hulkede, da hun rejste derfra.

Læs mere

40 års fest med familien i Toscana

8 voksne 6 børn (ældste 10 år, mindste 1.5 år) og to voksne gæster nød et fantastisk ophold på Torre di Vignale, alle forlod først huset, da vi havde besluttede en ny dato for at vende tilbage. Dejligt hus meget veludstyret, hvor også alle kan få en stund med afstand fra hinanden, når det er nødvendigt. Rent og med en glad Paola som spredte humør med hendes tilstedeværelse, når hun lavede meget god toscanske 7 retters fødselsdagsmiddag for alle og tilbyder så meget af sig selv. Stejl bakke op til huset for biler og gående, men det er det værd. Huset er lige så godt som på fotos og beskrivelse hvis ikke endnu bedre. Dog, en lille sag for os, men måske ikke for alle, der er ikke en vaskemaskine i hver "lejlighed" i huset (det oplyses i beskrivelsen), der er i alt én, ingen betydning for os, men måske for nogen. Vi vil helt sikkert vende tilbage til dette hus

Læs mere

Fantastiske Torre di Vignale

Forventningerne til huset er blevet indfriet og har været helt i tråd med, hvad der blev lovet. Meget sød værtinde, Paola, som lod os smage den toscanske mad.

Læs mere

Fantastisk ferie på Vignale

Vi var 2 uger på Vignale og havde først en uge med venner og nogen ekstra venner på besøg derefter en uge med familien. Alle var meget tilfredse og hyggede sig på Vignale.
Paolo med familie er meget gæstfrie og arrangerede to pizzaaftner, hvor hun lavede dejlige pizzaer i sin stenovn. I tillæg fik vi dejlig en bruscetta, ost og andet snack til forret. Dejlig hjemmelavet vin og flot paikage til dessert.
Ta' en myggespiral med. Der er mange hvepse så pas på når I spiser ude.
Vi var meget tilfredse med stedet og har allerede booket en uge med venner til næste år. (gennem en veninde, så det står ikke i mit navn).

Læs mere

Du får brug for dine sanser i Toscana

Det er et meget smukt sted. Der høres skønne fuglestemmer om morgenen og græshoppelyde på de hede eftermiddage - men der er også en egen stilhed, mens skyerne driver over himlen- for det meste uden om solen! Da det ligger højt oppe, er varmen meget behagelig.
Huset er restaureret, og den gamle toscanske stil er bibeholdt i en meget høj grad og med megen charme. Huset har alligevel alle moderne hjælpemidler, så det også fungerer praktisk.
Paola, der har tilsyn med huset, er en skøn humørbombe, og det kan lade sig gøre at tale med hende, selvom vi ikke kunne italiensk - og hun kunne kun italiensk! Vi bestilte også mad hos Paola to gange, og så blev der disket op med dejlige toscanske retter- og der var meget af det - uhm!
På grund af de mange trapper kan det være svært for dårligt gående og helt små børn at opholde sig her(vi havde 3 med på 1,3 og 3 år). Det ville nu også have været dejligt, hvis der havde været en gynge eller andet småbørnslegetøj. Det er den eneste grund til, at vi ikke giver 5 stjerner - men kun fire.

Læs mere
 
search map