Villa i Arezzo i Toscana

Torre di Vignale

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Skønt mange udlejningshuse i Toscana ofte ikke just er bygget i går og har set generationerne komme og gå, så er det de færreste, der kan bryste sig af en så lang historie som Torre di Vignale.

Villa med historie og ægte italiensk madmor

Det, som i dag er en behagelig villa, fødtes i 1300-tallet som befæstet tårn. Man kan stadig se dele af kamtakkerne og skydeskårene. Villaen er i stort omfang indrettet med antikke møbler, der også bidrager til stemningen, og ejeren, Paola, laver gerne efter aftale frokost eller middag til gæsterne efter traditionelle lokale opskrifter.

Læs mere om Torre di Vignale

Sval beliggenhed

Heroppe i små 600 meters højde over havets overflade bliver der sjældent uudholdeligt varmt, ikke engang midt om sommeren, og husets tykke mure beskytter også mod heden. Skovene, der præger landskabet omkring villaen, er dybe og inviterer til lange spadsereture under ege- og kastanietræerne.

Have med pool

Villaen er omgivet af en stor have, hvorfra man har en imponerende udsigt over landskabet. I haven findes ud over diverse havemøbler også et 9 x 9 meter stort svømmebassin (dybde 120 - 220 cm). Tre kilometer herfra ligger den lille by Palazzo del Pero, hvor man finder et par barer, et spisested og diverse indkøbsmuligheder.

Villaen på Torre di Vignale

Villa m. privat pool

Villaen ligger i tre plan. Man kommer op på første etage ad en traditionel stentrappe og finder her en stue med pejs, et stort køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med lidt smallere dobbeltseng og to badeværelser med bruser. På anden sal findes tre soveværelser med dobbeltseng, hver af dem har eget badeværelse med bruser samt et soveværelse med dobbeltseng uden badeværelse. På tredje etage er der endnu en stue med pejs og sovesofa til to personer, badeværelse med bruser samt en hems med dobbeltseng. Få meter fra tårnet ligger et anneks med sofaarrangement, pejs og satellit-tv.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map