Anmeldelser af Il Mulino

 
Il Mulino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Mulino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arezzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Mulino

Læs personlige anmeldelser af Il Mulino som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Mulino. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anne Birgitte og familie fra Give boede på Il Mulino i Arezzo fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Vi har haft en rigtig dejlig ferie i Toscana. Området omkring Arezzo er ikke så "turistet" som mange andre steder i Toscana, hvilket vi synes er en god ting. Naturen er flot og der er meget grønt og frodigt i det område, hvor vi boede. Nætterne er ikke varme, faktisk blev det så køligt ved 20.30-21.00 tiden, at vi måtte trække os inden døre. Det var dog kun de første par aftenen, så blev det lidt lunere om aftenen og vi kunne sidde ude og nyde et glas vin. Men det blev aldrig så varmt, at vi havde problemer med at sove.
Husene er selvfølgelig også bygget til at holde varmen ude, men alligevel var det en behagelig temperatur.

Selve huset vi boede i, var helt OK med masser af plads og komfort. Det eneste lille minus var, at de 3 soveværelser lå koncentreret i den ene ende af huset og selv om der var almindelige vægge imellem, så var der stort set ingen isolering over loftet med det resultat, at der var absolut ingen privatliv. Det kan så være, hvad det er, men når man skal ligge og høre på, at der bliver snorket om kap i de tilstødende værelser, så er det altså ikke sjovt ret lang tid. Jeg havde heldigvis ørepropper med, så jeg kunne lukke af for lyden, men det er alligevel lidt irriterende en hel uge i træk at skulle sove med ørepropper på sin ferie. Jeg vil foreslå, at I hos in-italia forsøger at forklare de rare mennesker på Il Mulino, at det vil være en god ide at få lagt noget isolering på loftet - eller lukket hemsen til, da den ikke bruges.
Værterne på stedet er simpelthen så venlige og rare. Hvis der er problemer af nogen art, kommer de straks og løser dem. Manden i huset kørte os også en tur i sin jeep op i hans vinmarker og lavendelmarker. Vi var også oppe i hans olivenlund, en tur op i de stejle bjerge - lidt af en prøvelse for vores bagdele, men en fantastisk flot tur. På vejen hjem kørte han os ind i en lille bjerglandsby, hvor vi hilste på befolkningen (ikke så mange) og vi så deres lille lokale kirke.

Vi spiste et par gange i den lille "restaurant", som der er på stedet. Vildt lækkert! 20 euro pr. person inkl. stedets egen vin og så sidder "fatter"
selv med ved bordet, det er lidt hyggeligt.
Vi fik også set, hvordan de laver sæbe og vi fik flere stykker med hjem. Vi købte deres egen honning, olivenolie og vin med hjem.

Den ene aften kørte husherren først børnene en tur i jeepen, hvor de kom ud i mørket for at se vilde dyr. Der er vildsvin m.m. i omegnen og ungerne var heldige at se et vildsvin med unger. Bagefter fik vi voksne også lov at komme på en tur, men da var dyrere desværre forsvundet. Lad mig fortælle, at alle de køreture vi var på, betalte vi ingenting for, det var simpelthen bare noget, han gjorde for os - flot!

Han kom også med små agurker og squash til os, som vi kunne bruge til mad.
Min niece, som var med på ferien, er meget god til at bage og lave mad og hun bagte boller til os hver dag. Hun forærede værterne nogle af bollerne, som hun havde bagt med nogle af squash´ene, og de blev meget begejstrede for de lækre boller. I Italien bruger de ikke salt og andet krydderi i deres brød, så det smager ikke af ret meget. Min niece måtte vise dem, hvordan hun lavede dejen til brødet og jeg er sikker på, at det er en opskrift, som de gemmer og bruger nu.
Det er et stort plus, at der er en dejlig - og ren - swimmingpool på stedet, da det jo bliver meget varmt i løbet af dagen. Det er også rart, når man har børn med, da der jo ikke er så mange andre aktivitet for børn lige i nærheden.

In-italia kan med sindsro anbefale stedet til alle, der har lyst til at opleve Italien fra en mere rolig synsvinkel. Der er masser af muligheder for at køre ture og se Firenze, Siena og Chianti området og endelig er Arezzo også en flot gammel by kun 10 min. kørsel væk fra Il Mulino.
Jeg tror ikke, at det er sidste gang, vi kommer til det sted.

Vi takker for de gode links, som vi fik pr. mail inden vi skulle køre derned. Der var mange gode ideer til ture m.m.
Jeg tror nu nok, at der også er miljø zoner i Arezzo. Vi blev i hvert fald fanget i en "fælde" derinde. Vi kørte ad en ensrettet gade og kom så til skiltet. Muligvis stod det også der, hvor vi kørte ind på den ensrettede gade, men vi var slet ikke opmærksomme på det, da jeg ikke havde set Arezzo nævnt i oversigten over byer med miljø zoner. Vi kunne så hverken komme frem eller tilbage, så vi måtte til sidst køre ind i området. Nu er vi spændte på, om vi får en hilsen med et billede af os i bilen. Jeg ved, at der kan gå op til et år, inden brevet kommer, så vi afventer og ser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn
Peter og familie fra Greve boede på Il Mulino i Arezzo fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Den anden uge [første uge var på Antico Fio, red.] boede vi i Il Mulino i Arezzo, i huset Mulin Bianco. Det var desværre ikke en helt så fantastisk oplevelse. Huset er stort med god plads til mange mennesker, men meget meget lydt. Det var som om der slet ikke var vægge i mellem værelserne. Køleskabet fungere ikke da vi kom, og der var sat et lille køleskab ind i stuen, som jo slet ikke var nok til 5 voksne mennesker. Da vi sagde det til værtinden, sagde hun det ville blive lavet mandag, men det er jo Italien, så det nåede ikke at blive lavet mens vi var der. Dog skal vi sige at værterne gjorde alt for at vi skulle have en god uge, vi fik endda lov til at låne deres køleskab i restauranten. Og når vi nu siger restauranten, så kan den varmt anbefales. Vi spiser der en af dagene og det var så god en oplevelse at det næsten opvejede ulemperne. Il Mulino ligger dejligt tæt på mange af de byer og seværdigheder som man skal opleve i Italien. Alt i alt en god ferie, og vi har allerede bestilt vores efterårsferie gennem jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Dorthe og familien fra Fredensborg boede på Il Mulino i Arezzo fra d. 5. til d. 12. juli 2008 og på Fattoria di Castiglionchio i Rosano sull'Arno fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Det er andet år, vi bestiller gennem In-Italia, og vi synes, det fungerer supergodt. Vi har nu boet på 4 af jeres steder, og alle har levet op til forventningerne. Beskrivelserne på jeres hjemmeside stemmer fint overens med virkeligheden :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Kim og familie fra Allerød boede på Agridomus Il Mulino i Arezzo fra d. 23. til d. 30. juli 2005.

Vi har haft en rigtig dejlig ferie. Stedet ligger i bjergene og det betyder, at der er skønt varmt om dagen (35-40 grader) og dejlig køligt om natten. Der er meget stille, borset fra hundene, der gør og hønsene, der gokker i hønsehuset tæt på boligen. Det er er rigtig dejligt sted, hvor familien kommer forbi og spørger, hvordan det går. Det er hyggeligt. Vi har været rundt i området og det er et skønt område, men nogle meget charmerende små byer i nærheden, feks Castiglione Fiorentino. Vi har også været i Lucignano og i Montepulciano. Det er også er et besøg værd. Vi besøgte vinslotte i Montepulciano og købte vin med hjem. Stedet har levet op til vores forventninger.

Der er nogle kommentarer til boligen: der er et MEGET lille køkken, som ikke lever op til boligens øvrige standard, Der mangle udstyr, porcelæn osv. Der er kun en meget lille stegepande. Der skal ikke meget til, før det opleves som væsentlig bedre.Der er 2 dejlige soveværelser med dobbeltsenge og 1 værelse med 2 meget smalle og for korte senge (det var teenagedrengenes kommentar!) Der er 2 badeværelser i boligen (det fremgår ikke af beskrivelsen). Der er en rigtig dejlig pool og det er fint, at den er til deling med de andre turister på stedet. Der er ikke nogen restaurant på stedet. Der er mulighed for at døtrene laver mad til gæsterne på sedet. Det skal man bede om aftenen før. For 17 Euro fås antipasta, pasta, hovedret, dessert og drikkevarer (vin, sodavand, grappa)! Det er god mad! De er rigtig søde og vil gøre det så godt. Det kan vi anbefale. Den ewne af døtrene har en lille butik i Arezzo med specialiteter og vin, hvor man kan tage ind og handle. De tegnede vejen til os! De producerer selv vin, som vi købte til 3 Euro flasken! Der er grill på stedet. Vi medbragte engangs grill for nemhedens skyld. De fåes også i supermarked i Arezzo. Vi har været meget glade for vores valg af jer, som formidler af stedet. Vi har fået en god service. Tak for det. Vi har kun positive oplevelser med vores rejse og vi vil anbefale stedet til andre. Vi har også anbefalet jer til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map