Agriturismo i Arezzo i Toscana

Il Mulino

 
Il Mulino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Mulino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arezzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Mulino ligger i den skovklædte Cerfone-dal, ca. 15 kilometer fra Arezzo og 2 km fra Palazzo del Pero, langs vejen der fører fra Palazzo del Pero til Castiglion Fiorentino. Stedet byder på flotte omgivelser, et flot svømmebassin (12 x 6 m) på en bakketop og familiens lille spisested, hvor husmoderen står i køkkenet, imens døtrene hjælper til. Det er en god idé at bestille bord, hvis man vil sikre sig at smage de lækre retter. Familiens mandlige overhoved passer gårdens 50 hektar jord og sørger for, at der kommer friske varer til køkkenet.

Il Mulino byder på tre ferieboliger, hvoraf en ligger i et selvstændigt hus, og de andre ligger i henholdsvis restaurantbygningen og en af døtrenes hus. Der er vaskemaskine og grill til fælles brug.

Huset Mulin Bianco med 6/8 sovepladser - 147 m²
- ligger langs med den meget lidt trafikerede vej og har to indgange: en fra gaden og en fra haven. Huset er i forskudte plan og har en enorm opholds-/spisestue med dobbeltsovesofa samt pejs og åbent køkken med ovn og satellit-TV. Der er to soveværelser med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge. Fra et af soveværelserne er der en trappe op til en hems med to ekstra sovepladser (madrasser) til børn. I huset findes to badeværelser med toilet og bruser. Huset har egen terrasse med havemøbler og det ligger ca. 150 meter fra svømmebassinet.

Læs mere om Il Mulino

Lejligheden Colcello med 6/8 sovepladser - 90 m²
- ligger oppe ad bakken i stueetagen af en af døtrenes hus, ca. 100 meter fra vejen og 50 meter fra svømmebassinet. Lejligheden ligger i ét plan (der er dog to trappetrin i lejligheden) og består af opholds-/spisestue med pejs og dobbeltsovesofa, lille køkken med køleskab med fryser og mikroovn, to soveværelser med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge samt to badeværelser med toilet og bruser. Lejligheden har egen overdækket terrasse med havemøbler og grill.

Lejligheden Lo Strettoio med 4/5 sovepladser - 55 m²
- er i to plan i restaurantbygningen, som ligger ved siden af huset Mulin Bianco, med egen indgang. Indretningen er mere beskeden i forhold til de andre boliger på stedet. I stueetagen, ud til vejen, finder man et lille spisekøkken med pejs og ovn. På første sal ligger et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og badekar. Der er mulighed for en ekstra seng i et af soveværelserne. Lejligheden har haveplads foran restauranten og der er ca. 150 meter op til svømmebassinet.

Vi anbefaler stedet til dem, der leder efter en autentisk og gæstfri atmosfære i denne lidet kendte del af Toscana, hvor turismen endnu ikke er så knusende som i Siena, Firenze, San Gimignano etc. Og om aftenen kan man nyde et glas vin mere på det lokale spisested uden at skulle bekymre sig om, hvem der skal køre hjem. Vi gør opmærksom på at ejerne har hund og en hønsegård (nær lejligheden Colcello).

Skjul teksten
 
 
search map