Hotel i Arezzo i Toscana

Hotel Patio

 
Hotel Patio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Patio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arezzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Toscana har mange smukke byer og betagende landskaber. Det er derfor heller ikke underligt, at her er så mange besøgende fra hele verden, og du vænner dig snart til at være omgivet af flere udlændinge end af italienere. Arezzo er (sammen med Pistoia) undtagelsen, der bekræfter reglen.

Når du går rundt i denne prægtige by, hvor Middelalderen og Renæssancen har efterladt så mange minder i form af kirker, paladser og mindre bygninger, spørger du uvilkårligt dig selv, hvor alle de andre turister dog er henne. Vi kender ikke svaret, men bortset fra en kortvarig interesse i forbindelse med Roberto Benignis "Livet er smukt", som primært er optaget i Arezzo, synes turismen at være et marginelt fænomen her i byen. Dette er nok også årsagen til, at det er ganske svært at finde andet end triste nyopførte forretningshoteller i forstæderne.

Læs mere om Hotel Patio

Vi er derfor glade for omsider at have fundet et charmerende lille hotel beliggende i den prægtige attenhundredetalsbygning Palazzo de' Giudici midt i det historiske centrum. Hotellet åbnede i 2001, og dets værelser må betegnes som yderst fantasifulde.

Forvent dig ikke den traditionelle rustikke elegance, for ejeren har ladet sig inspirere af globetrotteren Bruce Chatwins rejser ved indretningen. Ét værelse er således kinesisk inspireret, et andet marokkansk, et tredje indisk osv. Hvor forskellig end indretningen er, så er alle værelserne af høj standard og udstyret med aircondition, sikkerhedsboks, minibar, satellitfjernsyn og eget badeværelse med bruser/karbad med vandmassage, hårtørrer og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map