Villa i Arezzo i Toscana

Antico Mulino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På Antico Mulino bor du i et gammelt gårdhus i sten med en imponerende historie. Møllen er gået i arv fra far til søn i Lepri-familien igennem generationer, og siden starten af 900-tallet har den været en vigtig del af det lokale landbrugssamfund. På gårdhusets nederste etage beundrer du de antikke møllesten, som anvendes til at male melet til Toscanas berømte, hjemmebagte brød.

Lej din egen del af den store beboede gård

Lepri-familien bor stadig på gården, men lejer en del af huset ud til besøgende, som ønsker sig en afslappende ferie i det toskanske bondeland. Føl dig hjemme i Antico Mulinos fine, rustikke indretning, som er holdt i en charmerende, toskansk stil. Her rammer man kombinationen mellem det rustikke og det komfortable.

Hop i poolen

Nyd ferien ved den dejlige, store pool - 10X4 m., 140 cm. dyb - hvor du kan slænge dig i solsengene og arbejde på din brune kulør. Læs en god bog, og hold øje med børnene, som leger. Slap af i skyggen i det åbne telt, og pluk friske grøntsager i haven. Lav lækker grillmad under åben himmel mens solen går ned og græshopperne begynder på deres aftensang.

Besøg Arezzo og resten af regionen

Nærmeste bar og madbutik finder du i den charmerende lille provinsby Palazzo del Pero, ca. 3 km. væk. Besøg også den smukke kulturby Arezzo, som ligger blot et kvarters kørsel væk. Den er fuld af restauranter, smukke kultur minder, caféer samt forskellige slags butikker, herunder fødevarebutikker. Desuden er du tæt på motorvejstilkørslen til A1, som fører dig til spændende og berømte byer som Firenze, Siena og Perugia.

Lejligheden på Antico Mulino

Villa med 4 sovepladser

Huset er ca. 150 kvm. stort fordelt på to etager. I stueetagen har du et stort køkken (med gaskomfur, mikroovn, opvaskemaskine, italiensk kaffemaskine, elektrisk kaffemaskine og brødrister), et badeværelse med bruser og en møbleret terrasse med bord, stole og en grill ved poolen. På første etage (tilgængelig via en udendørs trappe) finder du en dagligstue/spisestue med et lille køkken med en gammel brændeovn, og en lille, møbleret terrasse. Fra dette rum går du ind i en rummelig dagligstue og spisestue, som igen er tilsluttet et badeværelse med badekar og bruser, et soveværelse med to enkeltsenge og et soveværelse med en dobbeltseng. Et par trappetrin forbinder værelserne. Huset er også udstyret med vaskemaskine, myggenet, føntørrer, strygejern, strygebræt og parkeringsmuligheder.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map