Anmeldelser af Antico Borgo di Ghiora

 
Antico Borgo di Ghiora er ikke tilgængelig i øjeblikket
Antico Borgo di Ghiora er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arezzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Antico Borgo di Ghiora

Læs personlige anmeldelser af Antico Borgo di Ghiora som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Antico Borgo di Ghiora. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Tonni og familie fra Tåstrup boede på Antico Borgo di Ghiora i Arezzo fra d. 18. til d. 25. juli 2009.


Men der var dog en del mangler i huset, en del stikkontakter på 1. sal virkede ikke, fjernsynet var defekt, og køkkenet var ikke særlig godt udrustet, faktisk meget mangelfuldt, disse ting har dog ikke ødelagt noget for os, det var en skøn ferie.

In-Italia's kommentar

Vi beklager at I har oplevet mangler i boligen. Vi følger naturligvis op på dette med vores samarbejdspartner med henblik på at fremtidige gæster ikke oplever samme mangler. Det havde dog været en god idé om I havde kontaktet os eller udlejer under opholdet, så manglerne kunne blive udbedret mens I var dernede.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Preben og rejsefæller fra Herning boede på Antico Borgo di Ghiora i Arezzo fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Mht Borgo Ghiora vil jeg sige at det var noget af en skuffelse og en pris der var noget langt ude. Andre betalte få hundrede kroner mere for lejligheder der var op til dobb. Størrelse. Lejligheden var charmeforladt, mørk og med udsigt fra de 2 små vinduer var ind i en mur. Plads var der nærmest intet af, den så kaldte stue var på ca 1,5 km2 Terrassen var sådan set ok, bortset fra at man skulde rundt om huset og op ad en trappe. Men prisen var urimelig for dette lejemål.

Mht til området er det måske ikke det mest interessante, men det har jo intet med jer at gøre. Men jeg vil gerne opfordre til at i evt beretter mere om Arrezzo's aften liv på jeres hjemmeside, for der var godt nok et overraskende lebend og liv der var værd at køre efter.

In-Italia's kommentar

Vi overlader trygt til vore kunder at berette om Arezzos aftenliv, da vi intet selv kender til det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Karsten og familien fra Bagsværd boede på Antico Borgo di Ghiora i Arezzo fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Stedet har nogle fine lejligheder, der alle er forskellige, og som er anlagt med inspiration fra områdets typiske landsbyer. Smukt og smagfuldt. Vi havde en pragtfuld uge, hvor vores mål var at slappe af, nyde udsigten over det smukke grønne landskab i Toscana, og tage en kølende dukkert i poolen. Det lykkedes! Godt udgangspunkt for ture til Siena og Perugia (hvor vi løb ind i en fed jazzfestival) der ligger ca. en times kørsel væk. Teenagere kan godt synes det bliver FOR stille, så en uge var passende for os :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Leif og familie fra Nivå boede på Antico Borgo di Ghiora i Arezzo fra d. 12. til d. 26. juli 2008.

Vi var to uger i Antico Borgo di Ghiora i Arezzo og stedet var ok, men vi blev lidt negativ påvirket dels pga den lidt sjuskede attitude på stedet. Vores lejlighed skulle være til gængelig mellem 15.00 og 19.00, men vi fik den først omkring kl 18.00 pga "sygdom og travlhed". Vi kunne dog konstanterne weekenden efter at det gentog sig og primært skyldes at de påbegynde rengøring kl 14.00 og ikke kl 9.00 som de påstod. Generet var der pænt gjort rent men lejlighederne var dårligt veligholdte. Det andet problem er mangel på udenomsplads. Vi havde ingen terrasse ifm lejligheden og fik da vi klagede over manglende plads anvist en terrasse et stykke væk. Der var dog en række andre der ikke var bevist om det så der var en løbende "stjælen" af møbler for at alle kunne opholde sig udendørs. De manglende udenoms faciliteter er grund nok til at jeg aldrig vil vælge denne lokation igen. Desværre, for det kunne have været et dejligt sted.

Mit eneste tips er at finde et andet sted at bo, Toscana er et dejligt sted at besøge.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Majken og familie fra Ballerup boede på Antico Borgo di Ghiora i Arezzo fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Stedet levede op til vores forventninger, meget hyggeligt og italiansk. Vi var meget glade for at bo der, og kunne godt have brugt en uge til. Vi var dog meget kede af at vi hver morgen på hverdagene blev vækket kl. 8.00, af håndværkere der brugte trykluft bor lige ude foran vores dør...øv øv.. Vi havde regnet med at vi skulle sove lidt længere i vores ferie. Der kunne man godt tage lidt hensyn til gæsterne og måske begynde lidt senere. Det var jo ikke sket på et hotel.
Subbiano er en dejlig lille italiansk by, med nogle dejlige resturanter og et meget hyggeligt torv (mødested) for de unge om aftenen. Der er også gode indkøbsmuligheder i byen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
Helle og Henrik med to børn på 7 og 10 år fra Hadsten boede på Antico Borgo di Ghiora i Arezzo fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Antico Borgo di Ghiora ved Arezzo var slet ikke på højde med Poggio del Melograno. Hele stedet virkede nedslidt og misligholdt. Vi blev f.eks. modtaget af en kvinde, der viste os rundt i lejligheden, og da vi forgæves forsøgte at tænde lyset i det ene badeværelse, vendte hun blot opgivende øjnene i vejret. Hun fortalte os også, at vi skulle prøve at undgå at tænde for mange elektriske ting samtidigt, da sikringerne ellers ville gå. Poolen var fuld af klor og der var rodet og beskidt ved poolområdet. Bruseren ved poolen var lukket pga. generel vandmangel i juli og august! Der bor mange på Antico Borgo di Ghiora og der var meget støj om aftenen. Området ved Arezzo er dejligt og anderledes end det vestlige Toscana. Vi havde fornøjelse af at køre op i bjergene og fik en stor svaghed for byerne Arezzo og Cortona. Vi kan ikke anbefale Antico Borgo di Ghiora.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Maibritt og familie fra Kolind boede på Antico Borgo di Ghiora i Arezzo fra d. 30. juni til d. 14. juli 2007.

Vi havde en dejlig ferie i Arezzo. Lejligheden var fin på nær badeværelset, som var meget lille og ikke fungerede særlig godt. Vi syntes nok også at køkken udstyret var lige sparsom nok! men ellers et dejlig sted med fred og ro. Vi ELSKER Toscana og skal også holde ferie der til næste sommer

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map