Agriturismo i Arezzo i Toscana

Antico Borgo di Ghiora

 
Antico Borgo di Ghiora er ikke tilgængelig i øjeblikket
Antico Borgo di Ghiora er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arezzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Antico Borgo di Ghiora ligger højt oppe i de skovklædte bakker 20 km nord for Arezzo i nærheden af Subbiano. Placeringen betyder, at udsigten er smuk og at der er meget fredfyldt i denne borgo, der har fungeret som ferieboliger siden 1996. Få skridt fra lejlighederne ligger et flot svømmebassin (14 x 7 m), som er omkranset af en græsplæne med liggestole til fælles brug. Parasoller kan medbringes fra lejlighederne. Gæsterne kan desuden benytte de tre opmurede grillsteder.

Der er 20 lejligheder i alt i forskellige størrelser, som danner en lille "landsby" med brolagte stræder mellem husene, der er bygget i sten og ligger lidt forskudt af hinanden. Nogle af dem udlejes på ugebasis, andre er blevet solgt som ejerlejligheder og bebos af fastboende. De er alle velholdte og indrettet med møbler af god kvalitet samt ovn, opvaskemaskine og vaskemaskine. De elektriske apparater bør ikke benyttes samtidigt, da sikringerne i så fald kan gå. Sengene er kun ca. 190 cm lange, så vi anbefaler ikke dette sted til høje mennesker. Til alle lejlighederne hører eget møbleret udeområde.

Læs mere om Antico Borgo di Ghiora

Nærmeste indkøbsmuligheder er ca. seks km væk i Subbiano og nærmeste spisested/pizzeria ligger ca. to km væk. De sidste ca. 600 m fra landevejen frem til Antico Borgo di Ghiora er grusvej og man kan parkere lidt neden for indkørslen til området, ca. 100 m.

Læs om lejlighederne på Antico Borgo di Ghiora

Skjul teksten
 
 
search map