Agriturismo i Arezzo i Toscana

Agriturismo Ca' Lucano

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ca' Lucano ligger midt blandt de toscanske bakker i 500 meters højde over havets overflade, hvilket betyder at selv den varmeste sommer er mere udholdelig her. Den maleriske gamle gård er i dag opdelt i en række hyggelige lejligheder. Hele stedet præges af familiær stemning, og udsigten er pragtfuld.

Opvarmet pool og god restaurant

Ca' Lucano egner sig både til dem der ønsker fredfyldte omgivelser med smuk natur og dem der sætter størst pris på den opvarmede pool med liggestole og parasoller. Gården huser en restaurant (åben fra juli til september) der udmærker sig ved sin rustikke indretning med vægge i rå sten, fritliggende loftsbjælker og en stor pejs fra 1700-tallet. Her spiser man godt og solidt!

Besøg kulturbyen Arezzo

Små to kilometer fra gården ligger den lille by Palazzo del Pero hvor man finder butikker og bar, og blot 12 kilometer herfra ligger den storslåede - og besynderligt oversete - kulturby Arezzo.

Hjemlig møblering

Lejlighederne og værelserne er hjemligt møblerede, så der er både flotte detaljer og mere diskutable valg af stil og møbler... men man kommer vel heller ikke på landet for at beundre møblementet. Alle lejligheder og værelser råder over satellitfjernsyn og eget badeværelse med toilet og bruser samt selvstændigt varmeanlæg.

Lejlighederne på Agriturismo Ca' Lucano

Etværelseslejlighed Il Bosco

Lejlighed Il Bosco ligger i stueetagen på husets bagside. Den råder over egen terrasse ved indgangen, lille spisekøkken, rum med pejs, enkeltsovesofa og dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Le Due Querce

Lejlighed Le Querce ligger på husets bagside med udsigt over dalen. Det er en toværelseslejlighed beliggende på første sal med adgang ad en udendørs trappe. Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed La Torre

Lejlighed La Torre har indgang på husets forside ad en udendørs trappe der fører til første sal. Lejligheden er fordelt på to etager. Den består af opholdsstue med pejs, køkken og sovesofa med to sovepladser. En etage oven over ligger soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Dobbeltværelse med morgenmad

Med dobbeltseng, bad og satellitfjernsyn.

La Loggia 3-sengsværelse med morgenmad

Med dobbeltseng, sovesofa til én person, bad og satellitfjernsyn.

La Ginestra 4-sengsværelse med morgenmad

Med dobbeltseng, hems med to enkeltsenge, bad og satellitfjernsyn.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Villa Buoninsegna

Rapolano Terme, Toscana

La Ferriera

Loro Ciuffenna, Toscana

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Anbefalinger til dig

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

search map