Agriturismo i Arezzo i Toscana

Agriturismo Ca' Lucano

 
Agriturismo Ca' Lucano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Ca' Lucano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arezzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ca' Lucano ligger midt blandt de toscanske bakker i 500 meters højde over havets overflade, hvilket betyder at selv den varmeste sommer er mere udholdelig her. Den maleriske gamle gård er i dag opdelt i en række hyggelige lejligheder. Hele stedet præges af familiær stemning, og udsigten er pragtfuld.

Opvarmet pool og god restaurant

Ca' Lucano egner sig både til dem der ønsker fredfyldte omgivelser med smuk natur og dem der sætter størst pris på den opvarmede pool med liggestole og parasoller. Gården huser en restaurant (åben fra juli til september) der udmærker sig ved sin rustikke indretning med vægge i rå sten, fritliggende loftsbjælker og en stor pejs fra 1700-tallet. Her spiser man godt og solidt!

Læs mere om Agriturismo Ca' Lucano

Besøg kulturbyen Arezzo

Små to kilometer fra gården ligger den lille by Palazzo del Pero hvor man finder butikker og bar, og blot 12 kilometer herfra ligger den storslåede - og besynderligt oversete - kulturby Arezzo.

Hjemlig møblering

Lejlighederne og værelserne er hjemligt møblerede, så der er både flotte detaljer og mere diskutable valg af stil og møbler... men man kommer vel heller ikke på landet for at beundre møblementet. Alle lejligheder og værelser råder over satellitfjernsyn og eget badeværelse med toilet og bruser samt selvstændigt varmeanlæg.

Lejlighederne på Agriturismo Ca' Lucano

Etværelseslejlighed Il Bosco

Lejlighed Il Bosco ligger i stueetagen på husets bagside. Den råder over egen terrasse ved indgangen, lille spisekøkken, rum med pejs, enkeltsovesofa og dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Le Due Querce

Lejlighed Le Querce ligger på husets bagside med udsigt over dalen. Det er en toværelseslejlighed beliggende på første sal med adgang ad en udendørs trappe. Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed La Torre

Lejlighed La Torre har indgang på husets forside ad en udendørs trappe der fører til første sal. Lejligheden er fordelt på to etager. Den består af opholdsstue med pejs, køkken og sovesofa med to sovepladser. En etage oven over ligger soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Dobbeltværelse

Med dobbeltseng, bad og satellitfjernsyn.

La Loggia 3-sengsværelse

Med dobbeltseng, sovesofa til én person, bad og satellitfjernsyn.

La Ginestra 4-sengsværelse

Med dobbeltseng, hems med to enkeltsenge, bad og satellitfjernsyn.

Skjul teksten
 
 
search map