Agriturismo i Arezzo i Toscana

Agriturismo Ca' Lucano

 
Agriturismo Ca' Lucano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Ca' Lucano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arezzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ca' Lucano ligger midt blandt de toscanske bakker i 500 meters højde over havets overflade, hvilket betyder at selv den varmeste sommer er mere udholdelig her. Den maleriske gamle gård er i dag opdelt i en række hyggelige lejligheder. Hele stedet præges af familiær stemning, og udsigten er pragtfuld.

Opvarmet pool og god restaurant

Ca' Lucano egner sig både til dem der ønsker fredfyldte omgivelser med smuk natur og dem der sætter størst pris på den opvarmede pool med liggestole og parasoller. Gården huser en restaurant (åben fra juli til september) der udmærker sig ved sin rustikke indretning med vægge i rå sten, fritliggende loftsbjælker og en stor pejs fra 1700-tallet. Her spiser man godt og solidt!

Læs mere om Agriturismo Ca' Lucano

Besøg kulturbyen Arezzo

Små to kilometer fra gården ligger den lille by Palazzo del Pero hvor man finder butikker og bar, og blot 12 kilometer herfra ligger den storslåede - og besynderligt oversete - kulturby Arezzo.

Hjemlig møblering

Lejlighederne og værelserne er hjemligt møblerede, så der er både flotte detaljer og mere diskutable valg af stil og møbler... men man kommer vel heller ikke på landet for at beundre møblementet. Alle lejligheder og værelser råder over satellitfjernsyn og eget badeværelse med toilet og bruser samt selvstændigt varmeanlæg.

Lejlighederne på Agriturismo Ca' Lucano

Etværelseslejlighed Il Bosco

Lejlighed Il Bosco ligger i stueetagen på husets bagside. Den råder over egen terrasse ved indgangen, lille spisekøkken, rum med pejs, enkeltsovesofa og dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Le Due Querce

Lejlighed Le Querce ligger på husets bagside med udsigt over dalen. Det er en toværelseslejlighed beliggende på første sal med adgang ad en udendørs trappe. Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed La Torre

Lejlighed La Torre har indgang på husets forside ad en udendørs trappe der fører til første sal. Lejligheden er fordelt på to etager. Den består af opholdsstue med pejs, køkken og sovesofa med to sovepladser. En etage oven over ligger soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Dobbeltværelse

Med dobbeltseng, bad og satellitfjernsyn.

La Loggia 3-sengsværelse

Med dobbeltseng, sovesofa til én person, bad og satellitfjernsyn.

La Ginestra 4-sengsværelse

Med dobbeltseng, hems med to enkeltsenge, bad og satellitfjernsyn.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Ca' Lucano

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Ca' Lucano som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Ca' Lucano. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Agriturismo Ca' Lucano

Stor gæstfrihed tæt på Arezzo

Du føler dig altid velkommen hos Agriturismo Ca'Lucano, hvor værten Nello gør alt for, at dit ophold er godt. Han er meget hjælpsom med forslag til byer, seværdigheder og restauranter m.v. i området, som du kan besøge. Lejligheden Le Due Querce fungerede fint for en familie på 4 med 2 større børn. Med høj sol udenfor brugte vi kun lejligheden, når vi skulle sove. Der er rent og pænt, et veludstyret køkken og fint badeværelse. De rolige omgivelser, beliggenheden i bakkerne med udsigten ud over dalen og ikke mindst den store pool er med til at gøre Ca'Lucano et godt sted at bo i ferien. Morgenmaden er dog mindre god, ikke inspirerende og i en noget skrabet version med bl.a. automatkaffe og knastør brød. Stedet har en lille restaurant, som til rimelige priser serverer en let og god frokost f.eks. salater, pizza m.v. Vi prøvede også at spise en fire retter aftensmad en enkelt gang, men synes at vi kan få en større restaurantoplevelse i Arezzo med mere stemning og kvalitet.

Læs mere

En sjælden perle

Vi var positivt overrasket over stedet. Vi boede i en lejlighed i to etager over restauranten. Især gæstfriheden fra Nello og hans personale. Altid blev vi mødt med venlighed og i kæmpe "ciao" og stort smil. Poolen er centrum og her mødes man dagligt med de andre gæster. Der er masser af plads og liggestole. Poolen er ren og opvarmet. Især aftenens menu var meget spændende med fire retter af de lækreste råvarer og meget indbydende a la goumet restaurant. Samlet 25 euro og halv pris til børn. Der er to retter at vælge imellem... meget lækkert og vi var ærgerlige den dag vil var på tur og måtte spise ude. Vi fik morgenmad hver dag 6 euro og halv pris for børn. Fint udvalg på buffet.
Stedet er egnet til afslapning men dog med plads til at børn kan lege. Ingen snobberi blandt de øvrige gæster. Godt sted der ligger centralt i forhold til mange spændende byer. Cartona kan anbefales at besøge. For os er dette ægte Toscana og selv vores børn på 11 og 13 vil gerne tilbage næste år. Vi havde en lejlighed med køkken og køleskab så her kunne vi selv forsyne os med kolde drikkevarer og frokost. Vi skal besøge Nello og hans familie mange gange igen.

Læs mere

Fantastisk sted, alt er i top??

Personlig velkomst, god service, excellent menu om aftenen (hver aften), skønne omgivelser og lækker pool. Det bedste er absolut at det ikke er 'turistet', måske pga. størrelsen og så at der også er italienske gæster.

Læs mere

Fantastisk ferie

Hvis du søger efter ro, afslapning og ægte toscansk mad, så er Agriturismo Ca' Lucano stedet!

Vi havde bestilt en lejlighed (Torre) på dette idyliske landsted. Nello, der ejer landstedet, tog imod os med åbne arme, og vi følte os velkomne med det samme.

Landstedet er af en sådan størrelse, at man ikke bliver overrendt af de andre gæster, og der var masser af plads ved poolen. Lejligheden var ren, og den passede perfekt til to voksne og to børn.

Hver aften lavede Nellos søn og svigerdatter en til prisen udmærket toscansk fire-retters-menu, der inkl. vin kostede 25 Euro pr. voksen og halv pris for børn.

Vi kommer helt sikkert tilbage!Læs mere

Dejligt sted - men skrabet lejlighed

Ca' Lucano er let at komme til og ligger med en superflot udsigt i en spændende og mindre overrendt del af Toscana. Svømmingpoolen er stor og lækker med både en dyb og lavere ende. Værterne servicemindede og laver den bedste olivenolie vi nogensinde har smagt. Vi havde heldigvis nogle flasker med hjem, og siden vi kom hjem er næsten alle måltider blevet afsluttet med at finde en flaske, noget salt og noget brød frem.

Lejligheden Le Due Querce var til gengæld temmelig skrabet: Upraktisk indretning i to plan, meget mørk med små vinduer, ingen aircondition+ingen fluenet = masser af hvepse, myg, flyvende biller og andre spændende insekter, meget begrænsede køkkenfaciliteter, ingen terasse, balkon eller andet udeareal. Det skal dog siges at lejligheden var pæn og ren, så skal man ikke opholde sig ret meget i den er det helt fin. Men med børn på 4 og 7 år var vi nødt til at opholde os der noget af tiden og indtage en del måltider der ... og det fungerede ikke særligt godt.

Vi spiste på stedets restaurant en enkelt aften og det var ok uden at være noget særligt. Det er jo en meget billig måde at få 4 retter + drikkevarer på, men det er stadig dyrere end at gå ud og spise 1 super lækker ret med vin på en god restaurant - og det havde vi langt bedre oplevelser med.

Så alt i alt lidt svært at give en samlet bedømmelse. Ca' Lucano er virkelig et flot og veldrevet sted, hvor du får det "der står på pakken". For en familie med mindre børn fungerer lejligheden Le Due Querce bare ikke super godt, og derfor har andre lignende steder vi har boet på i Toscana (Palazzo Bandino og I Veroni) været bedre valg for os.

Læs mere

Top

Meget hyggeligt værtspar med personlig service . God mad. Nydelig udsigt. Smukt beliggende pool

Læs mere
 
search map