Agriturismo i Arcidosso i Toscana

La Guinza

 
La Guinza er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Guinza er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arcidosso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Alle elsker Toscana, alle vil se Toscana, og til tider, især om sommeren, kan det store antal turister virke lidt anstrengende. Men der er stadig "uopdagede" egne af Toscana, hvor turisterne kun sjældent kommer.

Et sådant sted er Arcidosso, der ligger i den vilde natur på den vestlige side af det store bjerg Monte Amiata. Her herskede de mægtige grever af slægten Aldobrandeschi i århundreder, og i den nærliggende by Abbadia San Salvatore grundlagdes i 700-tallet et kloster, der lige siden har udøvet sin indflydelse over de imponerende og uvejsomme bjergegne.

Læs mere om La Guinza

På Agriturismo La Guinza har man indrettet fire lejligheder og et lille selvstændigt hus til at modtage gæster, som ønsker at opleve et Toscana, der adskiller sig fra det gængse billede af blide små bakker og uendelige vinmarker, og i stedet frembyder en endnu uspoleret og vild del af denne så berømte region. Gården ligger uforstyrret for enden af små to km grusvej, og her har gæsterne mulighed for at benytte svømmebassin, grill, bordtennis og mountainbikes.

Skjul teksten
 
 
search map