Anmeldelser af Agriturismo Fattoria La Pieve

 
Agriturismo Fattoria La Pieve er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Fattoria La Pieve er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arcidosso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Fattoria La Pieve

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Fattoria La Pieve som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Fattoria La Pieve. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jan og en kollega fra Kongens Lyngby boede på Agriturismo Fattoria La Pieve i Arcidosso fra d. 8. til d. 15. oktober 2005.

La Pieve i Arcidosso, er et dejligt sted. Lidt primitivt, men det vidste vi på forhånd og det opfyldte de behov vi havde, til overnatning med videre. Udsigten fra huset er (som alle steder vi har været med in-italia) ubeskrivelig smuk. Huset ligger langt fra Arcidosso...ca. 25 KM. Men kun ca. 4-5 KM fra Stribugliano, en lille by hvor der ikke sker noget som helst. en lile advarsel......pas på de steder hvor værten anbefaler man kan spise i området. Det er lokalt så det vil noget og maden er BESTEMT ikke nogen nydelse. Huset ligger meget centralt hvis man ønsker at besøge steder som Montalcino, Sorano,eller hvis man vil en tur til Italiens Vestkyst, men der er langt til tilslutningen til de forskellige motorveje hvis man vil nordpå(Firenze) eller sydpå (Rom). Alt i alt var vi godt tilfredse med opholdet, men det var ikke et sted vi ville vælge til en sommerferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map