Agriturismo i Arcidosso i Toscana

Agriturismo Fattoria La Pieve

 
Agriturismo Fattoria La Pieve er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Fattoria La Pieve er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arcidosso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

De maleriske stenbygninger, som udgør Agriturismo La Pieve, er bygget på ruinerne af et kloster fra ellevehundredetallet i en usædvanlig fredfyldt og naturskøn del af Toscana små tre km fra den lille flække Stribugliano.

Her for fødderne af Toscanas højeste bjerg, Monte Amiata er masseturismen endnu ikke nået frem, og med 25 km til den henrivende lille by Santa Fioras uforstyrrede idyl og 50 km til de gode strande med ved Marina di Grosseto kan stedet anbefales til dem, der ”vil det hele”.

Læs mere om Agriturismo Fattoria La Pieve

Istandsættelsen af husene er sket med omhu, og man har haft øje for at bevare de traditionelle træk som fritliggende træbjælker og terrakottagulve, samtidig med at komforten er i top.

Alle lejlighederne har en privat terrasse med havemøbler. Svømmebassinet på 8 x 16 meter ligger små 100 meter fra husene omgivet af en dejlig grøn plæne på alle sider. Vaskemaskine står til gæsternes disposition.

Skjul teksten
 
 
search map