Anmeldelser af Villa Alma Pace

 
Villa Alma Pace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Alma Pace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Toscana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Alma Pace

Læs personlige anmeldelser af Villa Alma Pace som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Alma Pace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Connie og familie fra Vanløse boede på Villa Alma Pace i Antignano fra d. 21. til d. 23. juli 2007.

Vi havde 2 superhyggelige dage i Antignano (Livorno). Antignano har ikke frygtelig meget at byde på i sig selv men ligger som "forstad" til Livorno, som trods skepsis overraskede os positivt - dejlig by med gode restauranter. Derudover tog vi med tovbanen op til det lille bjerg Montenero, hvor der var en fantastisk udsigt, en meget smuk kirke, en grotte og et dejligt torv, med en super restaurant hvor vi fik en dejlig frokost. Selve hotellet var rigtig hyggeligt og lå fantastisk - vi fik et værelse med udsigt og det kan godt anbefales. To af værelserne har desuden en meget stor balkon og vi ærgrede os over vi ikke havde fået en sådan! Hotellet minder om et lille herskabeligt palæ med egen fornem indkørsel og parkering. Hotellet har desuden en dejlig have og nedgang til en klippestrand (som vi dog ikke brugte med små børn, men børnene kunne fange krabber og mindre fisk). Morgenmaden var en skuffelse men trods det kan stedet absolut anbefales!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lars og rejsefælle fra Gentofte boede på Villa Alma Pace i Antignano fra d. 18. til d. 21. april 2007.

Hotellet var hyggeligt, alle var smilende og hjælpsomme, men deres Engelsk og Tysk kundskaber er på et meget lavt niveau.

Beliggenheden er helt fantastisk lige i vandkanten, det gav nogle forrygende flotte solnedgange.

Der sker absolut ingenting i selve byen, men ca. 10 km mod syd altså modsat Livorno er der en rigtig sød by med mange restauranter, supermarked m.v. Tag ikke til Livorno i myldre tiden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Annemarie og rejsefælle fra Århus C. boede på Villa Alma Pace i Antignano fra d. 22. til d. 29. april 2007.

Vi kan kun beklage at in-italia - ikke giver dette dejlige sted flere roser med på vejen. Vi rejste fra direkte fra Billlund til Pisa og herfra havde In-italia bestilt en taxa direkte til hotellet pris 60,- Euro. Hotellet ligger vidunderligt - direkte ud til kysten - med egen solterrasse og badestrand - ikke sand. Hotellet har en dejlig lille have med fred og ro - og ikke mindst mulighed for at være tæt på havet, den frisk luft og solen - hele dagen. Vi spiste alle vore måltider på terrassen - med udsigt over havet - ikke mindst når solen gik ned følte vi os i paradiset. Vi fik en meget fin service på hotellet. Hotellet er rent og velholdt - ikke luksus, men hyggeligt og vi føle os meget velkommen. M.h.t. til forplejning - vi havde bestilt ½ pension - og vi fik hver aften dejlig mad, frisk og veltillavet med masser af muligheder for lækre fiskeretter og fjerkræ + dessert. Det vil være dejligt om hotellet - tilbød en mere spændene morgenmad - den er kort sagt usundt - men det er også det eneste vi kunne ønske forandret.

Byen Antignano er en lang by - kan betragtes som forstad til Livorno - man må imidlertid ikke glemme at Hotellet ligger på strandvejen, byens egen hovedgade ligger blot et par gader højere oppe med apotek,butikker og supermarked mv. Hotellet ligger meget centralt - m.h.t. til offentlige transportmidler, den lokale bus passerer hvert 10. minut til Livorno. Livorno er en dejlig by spec. den gamle bydel med dens historiske huse og kanalerne, her fornemmer man at byen og havet er tæt forbundet med hinanden, der er altid både på havet små som store. Livorno er typisk Italiensk, her er ikke mange turister - så vil man opleve det ægte Italien kan vi kun anbefale at man som udgangspunkt tager en ferietur til Antignano og herfra kan man udforsker den del af Italien som danskerne ikke besøger så meget. Livorno byder ligeledes på et stor gademarked samt et vidunderligt fødevaremarked/markedshallerne, her er åbent hver dag og det er spændende at se den sunde middelhavskost omsat i praksis. Man kan tage bussen til stationen og herfra er der direkte forbindelse til Pisa og Firenze og så er det er billigt at rejse med bus og tog i Italien. Tak til Villa Alma Pace for en dejlig ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Ove og Gitte fra Lystrup boede på Villa Alma Pace i Antignano fra d. 4. til d. 7. september 2006.

Vi har haft alletiders ferie i Italien. 29-34 grader varmt hele tiden. Forventningerne var store, da vi fik udleveret vores lille italienske dyt i Pisa. Byen Antignano er lille og har intet at byde på for turister. Det er lidt synd. Vi fik heller ikke vores terasse den første overnatning. Der var dobb.booket. De gav os en velment middag om aftenen til den ene af os, som kompensation. Det var sådan OK....maden var ikke noget at skrive "hjem om", med de mente det jo godt.

Morgenbordet kan gøres bedre. Der var for lidt af alt......... Efter vi har haft andre overnatninger på vores ferietur, hvor vi slet ikke har betalt det samme, men med samme vær. standard. og billigere, kunne vi jo se forskellen. De øvrige overnatningssteder fik vi friskt brød om morgenen, og et pænt udvalg af oste og marmelader...og et sted friske figner og andre frugter, som de jo er selvforsynet med. Selve hotellet var fint og standarden i top. Så det er ikke meget der skal til, før det hele er OK. En sød værtinde, som måske bare mangler lidt mere erfaring.

Vores tur gik videre efter 3 dage i Antignano ned langs kysten, og ind til Siena, Firenze, Lucca for at enden i Pisa efter 10 dage i Toscana. Så vi var godt fyldt op med dejlige oplevelser, da vi steg på flyet i Pisa, hjem til solskin i lille DK.......dejligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
John og rejsefælle fra Aarhus boede på Villa Alma Pace i Antignano fra d. 25. til d. 27. juli 2006.

Generelt var turen rigtig god, og vi fik positive oplevelser næsten alle steder hvor vi var, men... Hotellet i midten, ved Livorno var simpelthen en kæmpe skuffelse.

Ved første øjekast så de utrolig flot ud og rammerne var bestemt også til stede, men alt foregik på hotellets præmisser, og man følte sig meget uvelkommen som gæst. En lille ting som at der er en restaurant på stedet, hvor aftensmaden var fra klokken 20 -vi blev ringet op på vores værelse klokken 20.16 at hvis vi ville have noget at spise, så var det nu, for kokken ville gerne hjem...! Derefter blev maden kastet på borden, og de begyndte at slukke lyset omkring os.... Når man kom hjem om natten, kunne du ikke komme ind på hotellet, fordi nat portien hellere ville sove, end at passe sit arbejde, og blev tydelig irriteret over at du ikke kunne komme hjem mens han var vågen...

Siena var til gengæld super godt, fantastisk hotel (Hotel Garden), lækre omgivelser og en service som sagde spar to... Det kan helt klart anbefales til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map